Libnet.ro
UNICEF

15:00

Timisoara: Baiatul de 10 ani internat la spital cu rani grave in urma furtunii de duminica respira singur, in timp ce fetita de 11 ani se afla in stare grava

Hotnews Hotnews,
 Timisoara: Baiatul de 10 ani internat la spital cu rani grave in urma furtunii de duminica respira singur, in timp ce fetita de 11 ani se afla in stare grava

Unul dintre cei doi copii raniti grav in timpul furtunii de duminica, un baiat de 10 ani, a fost detubat de medici, iar evoluta starii sale de sanatate este favorabila, in timp ce cel de-al doilea copil, o fetita de 11 ani se afla in stare stationara grava, cei doi fiind operati de medicii de la Neurochirurgie, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

O batrana a fost impinsa pe strada de un copil de 10 ani din joaca. Femeia a ajuns la spital

Politistii incearca sa identifice un minor de 10 ani, care a imbrancit o femeie de 68 de ani pe strada, iar aceasta si-a pierdut echilibrul si a cazut, suferind mai multe leziuni.

Lacul Techirghiol, arie protejata, va avea un plan de management dupa 10 ani. Primarul: Statul ar trebui sa ne ajute

Dupa mai bine de 10 ani de la declararea lor ca arii de protectie speciala avifaunistica, Stepa Saraiu Horia si Lacul Techirghiol vor avea un plan de management elaborat de Societatea Ornitologica Romana SOR). Timp de 3 ani, specialistii in diferite domenii vor lucra la elaborarea acestui document.

Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani: Cine i-ar putea lua locul

Radu Ghetea a fost schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani. Noul director al CEC va fi Dan Sandu, fost vicepresedinte al Volksbank, potrivit unor surse citate de Profit. ro. Ghetea este presedinte al CEC.

Ghetea, dat jos de la conducerea CEC dupa 10 ani - surse

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat, au declarat pentru Profit. ro surse apropiate.

Ghetea, inlocuit de la conducerea CEC dupa 10 ani - surse

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat, au declarat pentru Profit. ro surse apropiate situatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )