Libnet.ro
UNICEF

01:05

Timisoara a depasit pentru prima data Cluj-Napoca si a devenit cea mai mare piata de spatii de birouri din provincie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Timisoara a depasit pentru prima data Cluj-Napoca si a devenit cea mai mare piata de spatii de birouri din provincie

Timisoara a devenit la jumatatea acestui an cea mai mare piata de birouri din provincie, depasind pentru prima oara suprafata de birouri in functiune din Cluj-Napoca. Astfel, stocul de spatii de birouri din Timisoara a crescut cu 53. 000 mp in primele 6. continuă pe Wall-Street Ro

Cetatea Feldioara poate fi vizitata incepand de astazi. Este deschisa pentru prima data in ultimii 30 de ani

Cetatea Feldioara - Marienburg se deschide, astazi 1 august, publicului larg. intr-o prima etapa, programul de vizitare va fi de miercuri pana duminica, intre 10. 00 si 18. cetatea a fost reconstruita de la zero si va fi deschisa pentru prima data in ultmii 30 de ani.

Prima fotografie cu baietelul Evei Longoria. Cat de simpatic e! Are doar 2 saptamani si jumatate, iar mama lui deja l-a facut vedeta

Acum o luna, starul din Neveste Disperate a devenit mama pentru prima data. Ea a adus pe lume un baietel perfect sanatos, pe care a decis sa-l numeasca Santiago Enrique. Pana acum,.

Romania a depasit Ungaria la productia de masini pentru prima oara in ultimii 4 ani

Romania a produs 121. 679 de masini in primele 3 luni ale anului si a depasit Ungaria cu numai 353 de unitati, pe fondul cresterii productiei pentru Ford Ecosport si Dacia Duster, potrivit Automarket. ro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )