Libnet.ro
UNICEF

13:15

Timisoara: Doar doua centre de vaccinare vor functiona in prima zi a celei de-a doua etape

B1 B1,
Timisoara: Doar doua centre de vaccinare vor functiona in prima zi a celei de-a doua etape

In prima zi din a doua etapa de vaccinare, doua centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona, la Timisoara, fiind unul la un mall din oras si cel de-al doilea la Spitalul CFR. Lucram. continuă pe B1

inca patru centre de vaccinare vor functiona in Gorj

Inca patru centre de vaccinare impotriva COVID-19 din judetul Gorj vor fi puse in functiune pentru etapa a doua, care va incepe de vineri, 15 ianuarie.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

Primele doua centre de vaccinare din Ialomita, pregatite pentru inceperea imunizarii populatiei

Primaria Municipiului Slobozia gestioneaza din punct de vedere logistic cele doua centre de vaccinare anti-COVID-19 care au fost infiintate in localitate, in weekend finalizandu-se ultimele detalii cu privire la organizarea centrelor.

Alba: Mai multe centre de vaccinare vor fi organizate in sali de sport si in centre culturale

Potrivit unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Alba, in municipiul resedinta de judet, Alba Iulia, vor functiona centre de vaccinare in sali de sport. Unde.

Primarul Sectorului 6 solicita inca doua centre de vaccinare. Ciprian Ciucu: Avem 390.000 de locuitori, iar un numar de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam putin

Primarul Ciprian Ciucu a anuntat, miercuri, ca trimite o adresa la DSP Bucuresti prin care solicita inca doua centre de vaccinare pentru Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul.

18 centre de vaccinare anti-COVID, amenajate in judetul Galati. Cele mai multe vor functiona in camine culturale si sali de sport

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID care vor functiona in etapa a doua si a treia, in judetul Galati. Toate centrele au fost avizate temporar de Directia de Sanatate Publica Galati. Cele mai multe dintre ele au fost ameajate in camine culturale, sali de sport si sali de spectacole.

Opt centre de vaccinare vor fi pregatite in judetul Covasna pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In judetul Covansa vor fi infiintate opt centre de vaccinare, pentru cea de-a doua etapa a campaniei nationale. in aceasta urmeaza sa fie incluse persoanele cu varste de peste 65 de ani, cele din categoriile.

Esec major pentru medicul Valeriu Gheorghita, cu o zi inainte de startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare: Doar opt centre vor fi deschise in Bucuresti, chiar mai putine decat in unele orase din provincie

Campania de vaccinare se confrunta cu tot mai multe probleme logistice, in ciuda incercarii coordonatorului ei, medicul Valeriu Gheorghita, de a da asigurari ca procesul decurge normal si ca autoritatile.

Buzaul intra in a doua etapa de vaccinare anti-COVID cu mai putine centre decat erau anuntate

Judetul Buzau va incepe vaccinarea celor peste 90. 000 de persoane, care reprezinta persoane de peste 65 de ani si angajati din institutiile de risc, in doar 15 centre si nu 18, cate au fost stabilite initial.

in judetul Constanta au fost amenajate 18 centre de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2

Faza a doua de vaccinare incepe vineri, 15 ianuarie. Pe raza judetului Constanta au fost amenajate mai multe centre.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )