Libnet.ro
UNICEF

14:15

Timisoara, gata de cel mai mare targ de turism din lume.Vrem saprezentam un oras modern, un oras al viitorului

Adevărul Adevărul,
Timisoara, gata de cel mai mare targ de turism din lume.Vrem saprezentam un oras modern, un oras al viitorului

Timisoara se prezinta la cel mai important targ de turism din lume, cel de la Berlin. in perioada 4-8 martie, vizitatorii vor fi atrasi de un stand special al Capitalei Culturale Europene din 2021. continuă pe Adevărul

Fotografie monumentala cu pregatirile pentru Defender Europe 20, cel mai mare exercitiu NATO din ultimul sfert de veac

Europa devine usor, usor scena celui mai important exercitiu NATO din ultimul sfert de secol. Defender Europe 20 este pe punctul de a incepe, astfel ca militarii spatiului euroatlantic au inceput mobilizarea.

webPR: Start la inscrieri pentru Global Legal Hackathon 2020, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume

Au inceput inscrierile la Global Legal Hackathon GLH) Romania, cel mai mare hackathon juridic din lume, ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul se desfasoara simultan in perioada 6-8 martie 2020 in peste 40 de orase din 25 de tari de pe tot globul. Pentru Romania, noutatea editiei este aceea ca GLH se va desfasura atat in Bucuresti, la Mindspace Pipera, cat si la Iasi, la FabLab.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO Cum a fost descoperit cel mai mare tezaur monetar din zona Buzaului si cat de vechi este acesta

Peste 2. 500 de monede vechi de sute de ani au ajuns in patrimoniul Muzeului Judetean Buzau, iar dupa restaurare ar urma sa fie expuse publicului. Tezaurul a fost descoperit duminica, in padurea Spataru, de cativa detectoristi din municipiu. Monedele, de doua dimensiuni, erau ascunse in pamant intr-un vas de ceramica.

Imagini de cosmar pe aeroportul Heathrow din Londra: Cel mai mare avion din lume, la un pas de tragedie (VIDEO)

Furtuna Dennis s-a dezlantuit in Marea Britanie, la scurt timp dupa ce Regatul a fost afectat de un alt fenomen meteo extrem, furtuna, Ciara. in acest context, in spatiul public au aparut imagini care.

Business report: Grupul Renault, pierdere de 141 mil. euro in 2019, dupa deducerea rezultatelor filialelor; Tesla a vandut actiuni cu cel mai mare discount practicat vreodata de companie

Banca Nationala: Cresterea economica probabil va incetini in 2020-2021 fata de 2019, dar va ramane una solida. Cresterea economica va cunoaste. Mediasind sustine noua lege care anuleaza impozitul pe venit pentru ziaristi si-i cere presedintelui promulgarea acesteia.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

O echipa de liceeni din Capitala a castigat cea mai mare competitie de Robotica din Rusia

Echipa AutoVortex, formata din 7 elevi de la licee din Bucuresti, a obtinut primul loc si medalia de aur la cel mai mare si mai important eveniment stiintific si tehnic din Federatia Rusa FIRST Russia Robotics Championship.

Unde se construieste cea mai mare aductiune de apa din Romania. Magistrala de 164 km va alimenta cu apa 98 de localitati

Locuitorii din orasul Cehu Silvaniei si cele patru sate apartinatoare sunt primii beneficiari ai celui mai mare proiect de infrastructura implementat de catre Compania de Apa Somes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )