Libnet.ro
UNICEF

09:30

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU AL PATRULEA TRIMESTRU DIN 2019 Orange Romania, cifra de afaceri de 299 milioane euro

Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 299 milioane de euro, in intervalul octombrie-decembrie, in crestere cu 2,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cifra de afaceri totala pentru 2019 este de 1. 112 miliarde de euro, a anuntat, ieri, compania.

Magistratii cer expertilor Comisiei Europene refacerea raportului MCV din 2019. Contine erori factuale grave

Cele mai importante asociatii ale magistratilor din Romania, AMR, AJADO, UNJR si APR, cer specialistilor Comisiei Europene refacerea raportului MCV din 2019 pentru ca e plin de erori.

UNJR: Guvernul Orban nu respecta referendumul pe justitie din 2019

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania condamna initiativa Guvernului de a emite o ordonanta .

APIA INCEPE PLATA SUBVENTIEI LA MOTORINA: Peste 409 milioane de lei pentru trimestrele II si III din 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput plata aferenta ajutorului de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura in trimestrele II si III din 2019, suma totala care urmeaza a fi platita depasind 409 milioane de lei, a anuntat, vineri, APIA.

COMPARATIV CU REZULTATUL DIN 2019 Transelectrica - profit mai mare cu aproape o treime, anul trecut

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 104,46 milioane de lei, cu 28,48% pes and 172;te cel din 2018, rezultat aparut in conditiile in care cheltuielile companiei au scazut intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, conform raportului companiei remis, la finele saptamanii trecute, operatorului pietei noastre de capital.

IN BAZA VALORILOR RECORD DIN 2019 Capitalul de pe primele trei mari burse europene, aproape de 11 trilioane dolari

2019 a fost un an activ pentru pietele bursiere europene, unele dintre acestea atingand valori record, conform wealthadviser. co, care arata ca desi aproape fiecare tara din Europa are o bursa, doar cinci de pe continent sunt considerate semnificative, cu active de peste un trilion de dolari.

Dupa declansarea procedurii de infringement din cauza deseurilor, Euronews titreaza: Romania, elevul prost al Europei

Euronews scrie intr-un material pe site-ul sau ca managementul deseurilor reprezinta o provocare majora pentru Romania care vede cum ajung pe terenul sau din tarile din vest toate tipurile de deseuri, transformandu-se in pubela Europei. Asta, pentru.

DIGI COMMUNICATIONS NV : Conferinta telefonica cu investitorii pentru prezentarea rezultatelor financiare din 2019

Grupul Digi Communications N. Digi) anunta ca pe data de 21 Februarie 2020 , la ora 16:00 UKT18:00 EEST, va organiza o conferinta telefonica pentru prezentarea rezultatelor financiare preliminare ale anului incheiat la 31 Decembrie 2019, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )