Libnet.ro
UNICEF

09:15

Si in judetul Iasi devine obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, in urmatoarele doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Si in judetul Iasi devine obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, in urmatoarele doua saptamani

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi au decis, joi dupa-amiaza, ca in perioada 1 - 14 august sa se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise, de pe intreg teritoriul judetului. continuă pe Hotnews

Zonele din Galati unde purtarea mastii de protectie devine obligatorie incepand cu 1 august

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al municipiului Galati a identificat zonele unde purtarea mastii este obligatorie incepand cu 1 august 2020, in anumite intervale orare.

Ce spun specialistii despre purtarea mastii in spatiile publice deschise. Beatrice Mahler:in acest moment, este singura metoda de profilaxie. Situatia nu este deloc buna (VIDEO)

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine o regula impusa in tot mai multe judete ale tarii, in contextul cresterii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Regula a.

CORONAVIRUS |in ce judete este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatii publice deschise

In contextul pandemiei de coronavirus si a cresterii alarmante a cazurilor din Romania, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat impunerea obligativitatii mastilor in anumite locatii si i.

Primar de pe litoral, despre purtarea mastii de protectie in spatii deschise: Este o masura aberanta care pune cruce turismului romanesc

Autoritatile de pe litoral protesteaza la adresa preconizatei reguli de purtare a mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate: Este o masura aberanta care pune cruce turismului romanesc! Oamenii au venit in vacanta, la relaxare, cum poti sa-i obligi sa respecte niste reguli care se schimba de la o zi la alta?.

Purtarea mastii devine obligatorie in locurile aglomerate din judetul Galati, chiar si pentru copiii de peste 5 ani

Incepand cu data de 1. 2020, in judetul Galati se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre toate persoanele cu varsta de peste 5 ani in spatiile aglomerate inchise sau deschise). Identificarea spatiilor aglomerate si a intervalului orar in care este obligatorie purtarea mastii de protectie vor fi stabilite de catre fiecare Comitet Local pentru Situatii de Urgenta.

Masuri de ultima ora: purtarea mastii va fi obligatorie pe aleile de promenada

Purtarea mastii in spatiile deschise unde nu se poate pastra distantarea sociala devine obligatorie de la 1 august, a anuntat prefectul Constantei, George Niculescu, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Iasi. Cine va fi exceptat de la aceasta masura

Masca de protectie va deveni obligatorie in judetul Iasi, incepand de sambata, in toate spatiile publice deschise, au anuntat reprezentantii Prefecturii iesene.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in piete, targuri, stranduri si piscine

Valcea este unul dintre judetele in care numarul persoanelor contaminate cu SARS - CoV-2 a crescut de opt ori, motiv pentru care autoritatile s-au vazut nevoite sa instituie o serie de masuri.

Valcea, al treilea judet in care purtarea mastii devine obligatorie in spatiile aglomerate si deschise

Comitetul judetean pentru Situatii de Urgenta Valcea a impus purtarea mastii de protectie, incepand de miercuri, 29 iulie, in spatiile aglomerate si deschise. Masura a fost luata ca urmare a.

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )