Libnet.ro
UNICEF

17:00

TIMISOARA: Pacientii tratati in unitatea mobila de terapie intensiva din cadrul SJU, mutati din cauza unei defectiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TIMISOARA: Pacientii tratati in unitatea mobila de terapie intensiva din cadrul SJU, mutati din cauza unei defectiuni

Astazi, personalul medical care activeaza in cadrul unitatii mobile de terapie intensiva amplasata in curtea Spitalului Judetean Timisoara a fost nevoit sa mute pacientii in alte unitati sanitare, potrivit unei informari a DSU. continuă pe Ziarul Bursa

Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Prefectul din Mures Mara Toganel a dispus efectuarea de controale in toate sectiile de Terapie Intensiva de la spitalele din judet, pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a ap.

Noi defectiuni descoperite la Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Timisoara, desi a fost reparata recent

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Timisoara are din nou defectiuni, in ciuda faptului ca aceasta a fost recent reparata, iar vineri a fost adusa de la Cluj, in urma unor probleme tehnice aparute la.

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Timisoara s-a defectat din nou si va fi trimisa la reparat

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva care a ajuns vineri la Timisoara, dupa ce a fost reparat la Cluj sistemul de incalzire, s-a defectat din nou. De aceasta data a cedat instalatia de oxigen.

Instalatia de oxigen a unui TIR de terapie intensiva de la Timisoara a cedat: A fost o supraaglomerare cu pacienti

Opt pacienti cu COVID-19 internati in unitatea mobila ATI de la Spitalul Municipal Timisoara au fost transferati de urgenta in alte paturi ATI dupa ce instalatia de oxigen a TIR-ului de terapie intensiva a cedat.

Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, in urma tragediei de la ATI Neamt

Toate sectiile de Terapie Intensiva de la spitalele din judetul Mures vor fi efectuate controale pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Controale in toate sectiile de Terapie Intensiva din tara in urma tragediei de la Piatra Neamt

Guvernul a hotarat ca de luni sa demareze actiuni de control in toate sectiile ATI ale unitatilor me.

Nelu Tataru, pentru B1 TV: De vreo saptamana, in Terapie Intensiva sunt in jur de 1.000 de cazuri, dintre care circa 380 400 sunt pe ventilatie mecanica invaziva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit noi detalii despre situatia sectiilor de Terapie Intensiva din tara. intr-o serie de precizari facute in exclusivitate pentru B1 TV, Nelu Tataru a vorbit si despre evolutia.

Unitatea Mobila ATI de la Timisoara s-a defectat din nou

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva amplasata in curtea Spitalului Municipal Timisoara va fi din no.

Autoritatile, in alerta! Opt pacienti, in stare grava dupa ce au ramas fara oxigen. Ce s-a intamplat cu TIR-ul de Terapie Intensiva in care se aflau

Stare de alerta in Timisoara, acolo unde opt pacienti cu COVID-19 au ramas fara oxigen din cauza unei defectiuni a TIR-ului de Terapie Intensiva in care se aflau. Medicii au intervenit imediat, iar pacientii au fost transferati de urgenta in spitalele unde mai existau locuri libere. Care este starea pacientilor in acest moment TIR-ul de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )