Libnet.ro
UNICEF

18:15

Timpul nebunilor, spectacol lectura cu Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014

Adevărul Adevărul,
Timpul nebunilor, spectacol lectura cu Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014

Vineri 4 decembrie, de la ora 11. oo, la Sala Media a Teatrului National din Bucuresti va avea loc spectacolul-lectura cu piesa Timpul nebunilor, de Stela Giurgeanu, castigatoarea concursului Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014, organizat de UNITER sub egida si cu sprijinul Casei Regale a Romaniei. continuă pe Adevărul

UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

UEFA a alcatuit un cel mai bun 11 din istoria Champions League, echipa din care nu lipsesc Messi, Ronaldo sau Xavi. Pe banca de rezerve se gasesc numai mari precum Ibrahimovic, Zidane, Kaka si Ronaldinho.

VIDEO Momentele care au marcat anul 2015 - Seppi, Brown, Fognini, plus Wawrinka in cea mai buna zi pe Philippe Chatrier - Halep, surpriza neplacuta la Roland Garros si Wimbledon

Anul 2015 a adus, pe langa dominatia lui Novak Djokovic, si alte momente interesante in tenisul de camp, sezonul fiind unul plin de mari surprize, de lovituri ireale si de momente in care chiar si cei puternici au cedat. Andreas Seppi, Dustin Brown si Fabio Fognini vor ramane in mintea iubitorilor de tenis cel putin pentru un meci din acest sezon, Stanislas Wawrinka i-a refuzat lui Novak Djokovic castigarea Roland Garros-ului, singurul turneu major care ii lipseste din palmares sarbului, in timp ce Roberta Vinci i-a stopat, cel putin pentru moment, Serenei Williams drumul catre recordul de victorii in turneele de Grand Slam. Plus surprizele neplacute oferite de Simona Halep la Roland Garros si Wimbledon.

HANDBAL Romania a pierdut amicalul cu Franta. Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare a noastra

Nationala feminina a Romaniei a pierdut primul amical din seria celor patru pe care le disputa inaintea debutului la Campionatul Mondial, care va incepe pe 5 decembrie.

De ascultat la volan: cea mai sigura melodie pentru soferi, care sporeste concentrarea in timpul condusului

Un psiholog american a creat cea mai sigura melodie pentru soferi, care poate fi ascultata in trafic fara sa ii influenteze negativ pe conducatorii auto.

Simona Halep - cea mai populara jucatoare. Ce mesaj a transmis fanilor

Simona Halep a fost desemnata, in al doilea an consecutiv, cea mai populara jucatoare din circuitul profesionist.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Suprafata agricola tratata cu erbicide detine ponderea cea mai mare in suprafata tratata cu pesticide

Suprafata agricola tratata cu erbicide detine ponderea cea mai mare in suprafata tratata cu pesticide produse de protectie a plantelor), atat sub forma solida 69,1%), cat si sub forma lichida 50,1%), potrivit rezultatelor cercetarii statistice Utilizarea pesticidelor in agricultura, in anul 2013, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

Alegerile anticipate nu sunt cea mai mare problema a Republicii Moldova

Cea mai mare problema pentru Republica Moldova nu sunt alegerile anticipate, a declarat Ileana Racheru, cercetator stiintific pentru spatiul ex-sovietic la Institutul Diplomatic Roman, in cadrul emisiunii Orizont european, de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )