Libnet.ro
UNICEF

17:00

UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

Hotnews Hotnews,
 UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

UEFA a alcatuit un cel mai bun 11 din istoria Champions League, echipa din care nu lipsesc Messi, Ronaldo sau Xavi. Pe banca de rezerve se gasesc numai mari precum Ibrahimovic, Zidane, Kaka si Ronaldinho. continuă pe Hotnews

Cea mai mare gafa din istoria tenisului. Timp de 22 ani nimeni nu a stiut ASTA

Tenisul feminin a trait in circuitul WTA unul dintre cele mai incredibile momente din istoria sa, in timpul unui meci ce a avut loc in Statele Unite ale Americii, in Florida. Jurnalistii de la Punto de Break scot la lumin.

Gabriel Liiceanu, despre noua carte a lui Mircea Cartarescu:E cea mai importanta lansare din ultimii 25 de ani

O afluenta uriasa de public, compus din sute de persoane, a intampinat sambata, la Targul de Carte Gaudeamus, lansarea celei mai noi carti a lui Mircea Cartarescu, romanul Solenoid.

Gabriel Liiceanu, despre noua carte a lui Mircea Cartarescu: E cea mai importanta lansare din ultimii 25 de ani

O afluenta uriasa de public, compus din sute de persoane, a intampinat sambata, la Targul de Carte Gaudeamus, lansarea celei mai noi carti a lui Mircea Cartarescu, romanul Solenoid.

Studiu: Tiganii, minoritatea cu cea mai proasta imagine din Europa

Comunitatile de tigani si romi sunt cel mai prost vazute de cetatenii din sapte tari ale Uniunii Europene, arata un studiu recent.

Studiu: Romii, minoritatea cu cea mai proasta imagine din Europa

Comunitatile de romi sunt cel mai prost vazute de cetatenii din sapte tari ale Uniunii Europene, arata un studiu recent.

Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna

Descrisa in materialele de promovare ca fiind o camera Leica entry-level, ati fi tentati sa credeti ca este ieftina, dar notiunea producatorului difera de a voastra. Dupa cateva saptamani de speculatii legate de noua camera Leica, producatorul german a decis sa lanseze oficial cel mai nou model al sau. Ilustrat in imaginea de mai sus, [] Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai buna reteta pentru papanasi deliciosi facuti in 10 minute. De ce nu e bine sa amesteci branza cu ouale reci

Papanasii se afla pe lista deserturilor preferate de romani si sunt foarte usor de facut. Adevarul va spune astazi o reteta simpla prin care puteti face zece portii delicioase de papanasi.

Alina Eremia, premiata pentru cea mai rapida ascensiunea in muzica!

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste ale momentului in Romania, continua sa isi surprinda milioanele de fani cu vesti minunate! .

Masajul, cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om. Ce fel de masaj vi se potriveste in functie de afectiuni

Masajul este recomandat de specialisti pentru ca stimuleaza intregul organism. in functie de tipul de masaj ales, acesta va poate creste imunitatea, va relaxeaza si va incarca bateriile. Masajul reprezinta cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om, iar efectele lui se vad atat fizic, cat si psihic.

Cea mai calda noapte de noiembrie: s-au inregistrat 17 grade in sudul tarii. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

Noaptea de 21 spre 22 de noiembrie a fost cea mai calda din ultimii 35 de ani, maximele ajungand chiar si la 17 grade. Mai mult, duminica la pranz, termometrele aratau in unele zone chiar si 24 de grade Celsius. Meteorologii anunta insa ca se instaleaza toamna si ca vremea se va raci din aceasta seara, iar valorile termice vor cobori chiar si cu zece grade in unele zone.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )