Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tinel Gheorghe, PNL: Sunt multe lucruri de armonizat la legile Big Brother inainte de adoptare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tinel Gheorghe, PNL: Sunt multe lucruri de armonizat la legile Big Brother inainte de adoptare

Tinel Gheorghe, deputat al PNL, sustine ca sunt multe lucruri de armonizat la legile Big Brother si cartelelor pre-pay inainte de a fi adoptate de Parlament, inclusiv ca acestea trebuie puse in acord cu decizia Curtii Constitutionale, care. continuă pe Wall-Street Ro

Adevarul Live, ora 11.00: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul Ponta, dar si despre micile disensiuni dintre PNL si PDL privind impartirea functiilor.

VIDEO Adevarul Live: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, vorbeste, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul Ponta, dar si despre micile disensiuni dintre PNL si PDL privind impartirea functiilor.

Razboi pentru controlul filialelor judetene intre PNL si PDL: Tinel Gheorghe propune reprimirea in PNL a oamenilor lui Tariceanu (VIDEO)

Fuziune cu probleme intre PNL si PDL. Pana acum, procesul este pe punctul de a fi finalizat doar in 10 judete. Conducerea centrala incearca sa gaseasca solutii pentru a media focarele de conflict. Vechii.

Politic Show: Cati bani au primit partidele de la stat. Marele castigator al subventiilor este PSD; Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL: Vrem sa-l trimitem pe Victor Ponta la groapa istoriei; Klaus Iohannis, in prima vizita externa la Bruxelles

Cum si-a triplat UNPR numarul de parlamentari. Partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea l-a inregimentat, ieri, si pe Radu Stroe, ex-ministrul PNL, actual. Zgonea: Votul prin corepondenta trebuie introdus pentru toata lumea, nu doar diaspora. Votul prin corespondenta nu se poate face doar pentru diaspora.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )