Libnet.ro
UNICEF

20:15

SOCUL ANULUI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL NEASTEPTAT dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! Au stabilit de COMUN ACORD!

B1 B1,
SOCUL ANULUI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL NEASTEPTAT dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! Au stabilit de COMUN ACORD!

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman,si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, si au impreuna un baietel. continuă pe B1

Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie. Ce spune despre sotul ei, Lucian Mitrea

Andreea Banica si sotul ei si-au luat o binemeritata vacanta in Maldive. Diva s-a pozat in costum de baie, alaturi de sotul ei. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistica autohtona. Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie Andreea Banica si sotul ei si-au lasat copiii .

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Producatorii au facut anuntul. Data exacta la care va incepe Asia Express si cand se va difuza

Asia Express, cel mai dur reality show din Romania incepe in februarie, la Antena 1, iar vedetele noastre se lupta din rasputeri pentru marele premiu. Fanii Asia Express e vor bucura sa afle ca mai este foarte putin pana ce show-ul se va intoarce pe tv cu un sezon nou. Producatorii au facut anuntul Asia .

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem .

Rauri de LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Marea artista VA FI iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )