Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tineri injunghiati la festival! Cine este agresorul

B1 B1,
Tineri injunghiati la festival! Cine este agresorul

Atac sangeros la Brasov. Doi tineri au fost injunghiati in timpul unui festival, chiar sub ochii petrecaretilor. Cei doi au ajuns in stare grava la spital, iar unul dintre acestia a intrat direct operatie. continuă pe B1

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

Cine este noua sefa CNA. Ce se stie pana acum despre Monica Gubernat

CNA a ramas fara sef inca din luna decembrie a anului precedent, dupa ce mandatul Laurei Georgescu a ajuns la final. Asadar, institutia a fost obligata sa aleaga un presedinte, iar Monica Gubernat a fost, din punctul de vedete al membrilor, cea mai buna decizie. Monica Gubernat, noua sefa CNA. Ce se stie pana acum .

Cine este singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis. Scenariul-soc a lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu sustine ca singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis este Viorica Dancila. Doamna Dancila nu poate starni ura. Singura candidata care poate sa il rada pe Iohannis e ea.

Cine este omul care va conduce diplomatia europeana: Josep Borell, catalanul care a spus NU separatismului si care NU recunoaste independenta Kosovo

Josep Borell, candidatul nominalizat de Consiliul European pentru sefia diplomatiei europene, este un adversar declarat al separatismului teritorial, arata o analiza a Deutsche Welle preluata de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )