Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis. Scenariul-soc a lui Ion Cristoiu

Antena3 Antena3,
Cine este singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis. Scenariul-soc a lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu sustine ca singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis este Viorica Dancila. Doamna Dancila nu poate starni ura. Singura candidata care poate sa il rada pe Iohannis e ea. continuă pe Antena3

Cea mai simpla DIETA DE VARA! Care este singurul FRUCT care te ajuta sa SLABESTI spectaculos

Multe femei tin la dieta si isi doresc sa slabeasca pentru a arata cat mai bine vara. Astfel, acestea renunta la carne, optand in schimb pentru legume si fructe, care au mai putine calorii si care le.

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

Corina Corbu, singurul judecator care si-a depus candidatura pentru sefia instantei supreme. Cristina Tarcea nu mai vrea un al doilea mandat

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) este judecatorul Corina Corbu, judecata si achitata intr-un dosar de coruptie, in timp ce actualul presedinte al instantei supreme, Cristina Tarcea, nu si-a depus dosarul pentru un nou mandat.

Cine este barbatul care a injunghiat 4 persoane, in Timis. Una dintre victime a murit

Barbatul care a injunghiat patru persoane in judetul Timis si a lovit-o cu masina pe a cincea nu a fost inca prins de politisti. Surse judiciare au declarat ca s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Ionel Boldea, un barbat din localitatea Bichigi, judetul Timis. S-a aflat identitatea barbatului care a injunghiat 4 persoane Miercuri .

Cine este noua sefa CNA. Ce se stie pana acum despre Monica Gubernat

CNA a ramas fara sef inca din luna decembrie a anului precedent, dupa ce mandatul Laurei Georgescu a ajuns la final. Asadar, institutia a fost obligata sa aleaga un presedinte, iar Monica Gubernat a fost, din punctul de vedete al membrilor, cea mai buna decizie. Monica Gubernat, noua sefa CNA. Ce se stie pana acum .

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

Cine este omul care va conduce diplomatia europeana: Josep Borell, catalanul care a spus NU separatismului si care NU recunoaste independenta Kosovo

Josep Borell, candidatul nominalizat de Consiliul European pentru sefia diplomatiei europene, este un adversar declarat al separatismului teritorial, arata o analiza a Deutsche Welle preluata de.

Cine este David Sassoli, italianul care a devenit noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European, socialistul italian David Sassoli, in varsta de 63 de ani, este un fost jurnalist care are o experienta de zece ani ca europarlamentar. Fost vicepresedinte al Parlamentului European, Sassoli a prezidat, in aceasta calitate numeroase sesiuni plenare de la sediul din Strasbourg.

Cine este romanca moarta in accidentul de tren din Austria. Nicoleta avea trei copii si era patroana unui salon

Un incident grav de circulatie a avut loc in sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. O romanca si sotul ei austriac au murit pe linia de cale ferata, dupa ce masina in care se aflau cei doi a fost izbita in.

Cine este Ursula von der Leyen, prima femeie care va conduce Comisia Europena

Apropiata Angelei Merkel, Ursula von der Leyen, aleasa sa preia presedintia Comisiei Europene, a ajuns la Bruxelles cu un bilant controversat la ministerul Apararii, dar cu o imagine de europeana convinsa si poliglota, relateaza AFP. Daca va fi confirmata de Parlamentul European, Ursula von der Leyen va fi prima femeie care va conduce Comisia Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )