Libnet.ro
UNICEF

15:16

Tinerii casatoriti ar putea primi 1.500 lei din partea Primariei Capitalei

România Liberă România Liberă,
Tinerii casatoriti ar putea primi 1.500 lei din partea Primariei Capitalei

Primaria municipiului Bucuresti ar putea acorda un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. continuă pe România Liberă

Prima pentru tinerii casatoriti. Care este suma oferita de Primaria Municipiului Bucuresti

Tinerii casatoriti ar putea primi un stimulent financiar in valoare de 1. 500 lei, in baza unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului.

Solicitare uimitoare la FIFA din partea unui lider musulman. Semnul crucii sa fie interzis pe terenurile de fotbal

FIFA s-a confruntat cu o cerere socanta din partea unui lider musulman. Acesta a inaintat o solicitare prin care cere ca jucatorii crestini sa nu mai faca semnul Crucii la intrarea pe teren sau in.

Presedintele WTA: Ilie Nastase nu avea ce cauta pe teren la ceremonie. A fost iresponsabil si inacceptabil din partea Madrid Open sa ii confere un rol oficial

Presedintele WTA, Steve Simon, le-a felicitat pe finalistele turneului de la Madrid, Simona Halep si Kristina Mladenovic, pentru prestatia din ultimul act, insa a precizat ca prezenta lui Ilie Nastase la ceremonia de decernare a trofeului a umbrit ziua de sambata. El a mentionat ca a fost iresponsabil si inacceptabil din partea organizatorilor turneului sa ii confere fostului tenisman un rol oficial, in conditiile in care acesta este suspendat provizoriu de ITF.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )