Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prima pentru tinerii casatoriti. Care este suma oferita de Primaria Municipiului Bucuresti

Antena3 Antena3,
Prima pentru tinerii casatoriti. Care este suma oferita de Primaria Municipiului Bucuresti

Tinerii casatoriti ar putea primi un stimulent financiar in valoare de 1. 500 lei, in baza unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului. continuă pe Antena3

Tinerii casatoriti ar putea primi 1.500 lei din partea Primariei Capitalei

Primaria municipiului Bucuresti ar putea acorda un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi.

Primaria Capitalei vrea sa acorde 1.500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. Daca proiectul va fi adoptat, sumele vor fi acordate de Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucuresti, pe baza unei cereri, precum si a unei copii conform cu originalul a certificatului de casatorie.

Un consilier al fostului primar Andrei Chiliman a platit o cautiune de 200.000 de lei, in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Robert Grigorescu, consilier al fostului primar al Sectorului 1 Andrei Chiliman, a platit cautiunea de 200. 000 de lei, stabilita de procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi luat mita de aproximativ 1,4 milioane de lei.

Ce mesaj cu tenta INTIMA are bunica Oanei Lis pentru tinerii din ziua de astazi. Prietenii virtuali ai sotiei lui Viorel Lis s-au amuzat teribil (FOTO)

Oana Lis a avut parte de un moment extrem de fericit. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa a vizitat-o. Este vorba de bunica ei, care a venit la Bucuresti pentru un control de rutina. Oana Lis a scos-o .

Isarescu, despre situatia bancilor pentru locuinte: Mesajul nostru este ca aceste banci ar fi necesare pentru Romania/ avem nevoie de o dezvoltare puternica a spatiului locativ

Mesajul nostru este ca aceste banci bancile pentru locuinte- n. red) ar fi necesare pentru Romania. Unii spun ca acest gen de banci ar fi depasite, ca au fost bune in perioada reconstructiei Germaniei samd. Eu nu cred insa in aceste argumente. Consider ca bancile pentru locuinte sunt foarte bune pentru Romania si cred ca avem nevoie de o dezvoltare puternica a spatiului locativ si nu cred ca doar prin Prima Casa, a spus luni Guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

Cum arata femeia care este prea frumoasa pentru a avea un iubit! Aspectul meu atrage baietii rai

O tanara de 26 de ani din Manchester, Marea Britanie, se plange ca nu poate avea un iubit pentru ca este prea frumoasa, scrie Daily Mail. Cherelle Neille sustine ca fata ei frumoasa este un.

Avertismentul Bitdefender: Care este cel mai pesimist scenariu privind vulnerabilitatile Windows

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de.

Are 50 de ani, dar nu ii dai nici jumatate din varsta ei. Care este secretul femeii care a oprit timpul in loc

Liu Yelin, o mama din China, se apropie de varsta de 50 de ani, insa nimeni nu ii da atat. Potrivit One. ro, multi oameni cred ca este iubita fiului sau in varsta de 22 de.

Al Treilea Secret al Fatimei, subiect EVITAT de catre Papa Francisc in discutiile cu jurnalistii: Care este motivul

Dupa vizita sa la mormantul Fatimei, in spiritul jurnalistic, reporterii acreditati care au calatorit alaturi de Suveranul Pontif in avionul sau, au fost curiosi sa afle cat mai multe.

VIDEO NO COMMENT Liviu Dragnea, intampinat de o femeie cu un buchet de flori rosii in Craiova. Care este reactia liderului PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost miercuri intr-o vizita la Craiova impreuna cu ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu fost primar al Craiovei), ocazie cu care a fost intampinat cu un buchet de flori rosii de catre o femeie. Dragnea a parut incurcat de aceasta primire. Vezi imaginile in articol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3709 seconds )