Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tinerii din PSD propun proiecte pentru legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare

B1 B1,
Tinerii din PSD propun proiecte pentru legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare

Tineretul PSD a anuntat lansarea in dezbatere publica a mai multe proiecte, printre care si doua care prevad legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare. Sub sloganul Hugs, not drugs. continuă pe B1

Legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare, teme pe care tineretul PSD sa le puna in dezbatere publica

Social-democratii din TSD avanseaza mai multe idei progresiste, dar si teme care de-a lungul ultimilor ani au starnit discutii aprise in spatiul public, printre aceste teme fiind si legalizarea prostitutiei.

Legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare, teme pe care tineretul PSD vrea sa le puna in dezbatere publica

Social-democratii din TSD avanseaza mai multe idei progresiste, dar si teme care de-a lungul ultimilor ani au starnit discutii aprise in spatiul public, printre aceste teme fiind si legalizarea prostitutiei.

Tudor Pop (USR): Adriana Cotel, proaspata sefa CNAS, urmeaza sa fie propusa ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a deranjat anumite cercuri de interese din PSD

Adrian Cotel, proaspata sefa a CNAS, ar urma sa fie propusa, la urmatorul CEx al PSD, ministrul Sanatatii in locul Sorinei Pintea, a declarat, pentru HotNews. ro, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Parlament. Miza este gestionarea bugetului de investitii alocat Ministerului Sanatatii, afirma Tudor Pop. Este foarte posibil ca Sorina Pintea sa fi deranjat anumite cercuri de interese din PSD, mai spune Tudor Pop. Potrivit surselor HotNews. ro, Adriana Cotel ar fi o apropiata a lui Darius Valcov. CV-ul ei nu apare pe site-ul CNAS si pe cel al Agentiei Nationale a Medicamentului, institutii pe care le-a condus in ultima jumatate de an.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, exclus din PSD

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost exclus din PSD astazi, ca urmare a deciziei filialei sector 4.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost exclus din PSD: Astept sa mi se comunice decizia, ca sa pot contesta

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost exclus, vineri, din PSD. Decizia a fost luata de Comitetului Executiv National al PSD Sector 4 si va fi contestata de Badulescu, dupa cum chiar el a anuntat,.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost exclus din PSD

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost exclus, vineri, din PSD, dupa o sedinta a filialei PSD din Sectorul 4. intre Aurelian Badulescu s-a produs o ruptura in urma cu aproximativ o.

TSD vrea dezbatere nationala pentru legalizarea drogurilor usoare, a prostitutiei si recunoasterea drepturilor persoanelor LGBT

Tineretul Social-Democrat face valuri pe scena politica. Organizatia de tineret a partidului condus de Liviu Dragnea vine cu o serie de 22 idei care ar putea zdruncina serios scena publica romaneasca. Tinerii.

Mihai Tudose, atac la MARTIENII din PSD: De Martisor a crescut EURO, INFLATIA si DATORIA EXTERNA, spre disperarea romanilor

Fostul premier Mihai Tudose ataca Guvernul Dragnea-Dancila, vineri, intr-o postare de Martisor. Tudose arata ca PSD-ALDE pune pe butuci Romania, prin masurile din ultima perioada. A venit.

Are loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti, ce vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare

Vineriare loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) care vor fi membri ai Biroului Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare din 26 mai,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )