Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tinerii, preocupati mai mult de siguranta oferita de anvelope decat de consum

Auto Ro Auto Ro,
Tinerii, preocupati mai mult de siguranta oferita de anvelope decat de consum

Tinerii soferi pun mai mult pret pe siguranta oferita de anvelope decat pe eficienta promisa la capitolul consum sau nivelul de zgomot produs la rulare, arata un nou studiu Goodyear. continuă pe Auto Ro

STUDIU Tinerii soferi sunt interesati mai mult de siguranta anvelopelor decat de consumul de carburant generat de acestea

Tinerii conducatori auto pun siguranta pe primul loc atunci cand vine vorba de anvelope, inaintea consumului de carburant generat de frecarea acestora cu asfaltul si inaintea zgomotului produs la rulare, reiese dintr-un studiu IPSOS, realizat in 15 tari europene si Africa de Sud, la comanda producatorului de anvelope Goodyear.

Un STUDIU arata ca femeile care SE LASA DE FUMAT pana la 40 de ani traiesc mai mult.

Femeile care renunta la fumat inainte de a implini varsta de 40 de ani traiesc in medie cu noua ani mai mult, afirma autorii unui studiu realizat pe un esantion de peste un milion de fumatoare. Renuntand la fumat inainte de varsta de 40 de ani, femeile pot sa traiasca cu noua ani mai mult decat cele care continua sa fumeze, chiar daca speranta de viata a fostelor fumatoare ramane inferioara sperantei de viata a femeilor care nu au fumat niciodata, afirma autorii acestui studiu, potrivit .

Angela Merkel: Va fi nevoie de 'cinci ani sau mai mult' pentru a depasi criza euro

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat azi, in timpul unei reuniuni a partidului sau la Sternberg, ca va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza din zona euro, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Angela Merkel: Va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza euro

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat sambata, in timpul unei reuniuni a partidului sau la Sternberg est), ca va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza din zona euro, relateaza AFP.

Reteaua bancherilor, mai mult mit decat realitate.

Asociatia Romana a Bancilor ARB) isi exprima ingrijorarea fata de modul in care a fost prezentata opiniei publice evolutia anchetei efectuate de DIICOT privind fraudele bancare. Asociatia bancherilor considera ca aprecieri precum caracatita bancara sunt fortate si extrem de periculoase si nu ar trebui formulate decat in baza unor probe indiscutabile, arata un comunicat al ARB. Asociatia bancilor, in calitate de asociatie profesionala a comunitatii bancare din Romania, subliniaza ca au .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )