Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tipul de cancer care ataca de doua ori mai multe femei decat cancerul mamar

Antena3 Antena3,
Tipul de cancer care ataca de doua ori mai multe femei decat cancerul mamar

Cancerul la san nu se mai afla pe primul loc in topul afectiunilor cu care se combat din ce in ce mai multe femei. In urma unui studiu efectuat recent, cercetatorii sustin ca din ce in ce mai multe femei sufera mai. continuă pe Antena3

S-a intors iarna! Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza ninsorii si a viscolului. 22 de judete afectate de vremea rea din ultimele doua zile

Traficul rutier este intrerupt, vineri dimineata, pe mai multe tronsoane de drumuri nationale, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza, intr-un comunicat de presa, Centrul Infotrafic din.

Anunt SOCANT facut de CNN! Rusia ar detine o bomba de patru ori mai puternica decat MOAB, folosita de Statele Unite in Afganistan (FOTO, VIDEO)

Postul de televiziune CNN a anuntat ca armata rusa ar detine cea mai puternica bomba non-nucleara din lume, FOAB Father Of All Bombs, Tatal tuturor bombelor), considerata a fi de patru ori mai puternica.

Proiectul legii salarizarii unitare a fost in sfarsit inregistrat la Senat. Parlamentarii au depus mai multe amendamente

Senatul a inregistrat luni proiectul legii salarizarii unitare. Acest lucru vine dupa mai multe amanari care au avut loc in ultima saptamana in privinta proiectului depuis de.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

A anuntat ca mai multe avioane vor fi deturnate. Motivul incredibil pentru care un barbat a facut acest gest

Un barbat insurat din India a recurs la o masura extrema ca sa scape de o vacanta nedorita cu amanta. Barbatul a trimis un mail in care anunta ca mai multe avioane vor fi deturnate, scrie.

Mai multe gospodarii au fost inundate intr-o localitate din Vaslui dupa topirea zapezii. In Moldova, sase judete sunt sub atentionare de Cod galben de inundatii

Zece gospodarii si o casa, din localitatea vasluiana Doagele, au fost inundate in cursul noptii de sambata spre duminica, in urma topirii zapezii si revarsarii unui rau care nu a putut prelua cantitatea mare de apa. Patru familii si-au parasit temporar locuintele, fiind afectate mai multe fantani si un drum judetean, scrie News. ro. Sase judete din Moldova, printre care si Vaslui, sunt sub atentionare de Cod galben de inundatii pana luni.

Asteptam salvarea de la Halep si zgura: Romania joaca la Fed Cup cu un lot care are mai multe esecuri decat victorii

Ramanerea Romaniei in Grupa Mondiala II e in rachetele unor jucatoare care au adunat mai multe infrangeri decat victorii in 2017. Fetele convocate de Ilie Nastase spera ca suprafata de joc sa le incurce pe britanice.

Mai multe instalatii din cadrul Grupului Electrica au suferit avarii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile cod portocaliu si galben de ploaie, ninsoare si vant puternic, in special, in judetele din sud-estul tarii), incepand din data de 20 aprilie 2017, s-au produs mai multe avarii la instalatiile operatorilor de distributie a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica - SDEE Muntenia Nord, SDEE Transilvania Nord si SDEE Transilvania Sud, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Ceata densa pe mai multe drumuri din sudul Romaniei, inclusiv din Bucuresti

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate luni dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, precum si pe raza municipiului Bucuresti, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Incidente langa sectia unde a votat Marine Le Pen: Activistele Femen au protestat purtand masti cu candidata Frontului National. Mai multe persoane au fost arestate (VIDEO)

Incidente in apropierea sectiei unde a votat duminica Marine Le Pen, prezidentiabila Frontului National. Autoritatile franceze au intervenit in localitatea Henin-Beaumont, unde mai multe activiste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )