Libnet.ro
UNICEF

23:15

Titus Corlatean: Doamna Nuland nu are nevoie de purtator de cuvant

Antena3 Antena3,
Titus Corlatean: Doamna Nuland nu are nevoie de purtator de cuvant

Doamna Nuland nu are nevoie de purtator de cuvant, iar lucrurile apocaliptice spuse de presedintele Traian Basescu dupa vizita subsecretarului de stat american in Romania nu au nimic de-a face cu realitatea, a. continuă pe Antena3

Titus Corlatean: Nuland nu a venit sa ne puna la punct. Modificarea Codului Penal a fost netransparenta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat duminica, la Antena 3, ca modul in care au fost aduse modificarile la Codul Penal a fost rapid si netransparent, dar vizita Victoriei Nuland, nu a avut scopul de a pune la punct autoritatile, ci a aratat interesul SUA pentru ce se intampla in Romania.

Titus Corlatean: Vizita Victoriei Nuland a fost binevenita. SUA vor o Romanie puternica

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de analistul militar Radu Tudor, la Antena 3, ca vizita Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri.

Titus Corlatean: Vizita Victoriei Nuland a fost binevenita. Modificarea Codului Penal a fost netransparenta

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat, duminica seara, la postul Antena 3, ca modalitatea in care s-au adus schimbari Codului Penal a fost netransparenta, iar vizita efectuata recent de Victoria Nuland nu a avut ca scop sa puna la punct autoritatile, ci sa arate interesul SUA pentru Romania.

Titus Corlatean: I-am propus premierului patru variante pentru portofoliul Romaniei in viitoarea Comisie Europeana

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat duminica, la Antena 3, ca i-a transmis premierului Victor Ponta patru variante de portofolii vizate de Romania in viitoarea Comisie Europeana si a precizat ca existe si nume de persoane pentru functia de comisar.

Victor Ponta ii ureaza La multi ani, pe Facebook, lui Titus Corlatean

Premierul Victor Ponta a postat sambata, la ora 12. 20, un mesaj pe pagina sa de Facebook in care ii ureaza La multi ani ministrului de Externe Titus Corlatean, mesaj insotit de o fotografie cu cei doi oficiali.

VIDEO Victoria Nuland, primele declaratii in Romania: SUA manifesta un interes profund in dezvoltarea continua a statului de drept, Justitiei, deschiderii economice, transparentei in Romania. Am discutat aceste aspecte astazi

Victoria Nuland a declarat sambata, dupa o intalnire cu ministrul Afacerilor Externe, ca SUA au un interes profund pentru indepedenta justitiei, dezvoltarea statului de drept si pentru transparenta in Romania si a spus ca a discutat aceste teme cu ministrul Titus Corlatean. Asistenta secretarului american de Stat pe afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, aflata intr-o vizita de doua zile la Bucuresti, a avut o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe Titus Corlatean la sediul ministerului. Declaratiile de presa comune s-au terminat. Vezi in articol ce au spus cei doi demnitari.

Traian Basescu: Doamna Nuland nu a venit in calitate de turist, ci a venit sa transmita un mesaj extrem de serios legat de statul de drept

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca vizita emisarului Victoria Nuland nu a fost inteleasa de conducerea executiva a tarii asa cum trebuie, mesajul acesteia fiind legat de incalcarea.

Traian Basescu: Doamna Nuland nu a venit in calitate de turist, ci a venit sa transmita un mesaj extrem de serios legat de statul de drept (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca vizita emisarului Victoria Nuland nu a fost inteleasa de conducerea executiva a tarii asa cum trebuie, mesajul acesteia fiind legat de incalcarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )