Libnet.ro
UNICEF

11:31

TLC au lansat videoclipul noului single Meant To Be!

Devorator Monden Devorator Monden,
TLC au lansat videoclipul noului single Meant To Be!

Compus de Ne-Yo, noul single al formatiei americane face parte de pe compilatia greatest hits 20 care a fost lansata pe 15 octombrie. Aceasta este prima piesa in formula de doua interpretata de T-Boz si Chili si primalansata in ultimii 10 ani de la moartea membrei Lisa Left Eye Lopes. Membrele Tionne T-Boz Watkins si . continuă pe Devorator Monden

Mac Miller a lansat videoclipul piesei Youforia!

Din informatiile pe care le avem, Youforia este un single promotional extras de pe ultimul album lansat de rapperul Mac Miller anul acesta in iunie, intitulat Watching Movies With The Sound Off. Pentru noua sa piesa Mac Miller a lansat acum cateva ore si un clip oficial care contine imagini live cu rapperul din cadrul .

Daughtry au lansat videoclipul piesei Waiting For Superman!

Noul single oficial al formatiei americane, care a fost dezvaluit publicului la mijlocul lunii septembrie, beneficiaza acum si de un videoclip oficial, foarte sugestiv de altfel, filmat in regia lui Shane Drake. In cadrul clipului, care a avut premiera pe 24 septembrie, avem parte de un Superman al zilelor noastre, mai exact un tanar care .

Calvin Harris Alesso au lansat videoclipul piesei Under Control feat. Hurts!

Noua piesa a celor trei a fost difuzata in premiera pe patru octombrie pe un post de radio francez, urmand ca pe 17 noiembrie Under Control sa fie lansata pe iTunes. DJ-ii Calvin Harris si Alesso alaturi de solistul formatiei Hurts, Theo Hutchcraft, au lansat videoclipul piesei pe 21 octombrie. In cadrul acestuia cei trei .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )