Libnet.ro
UNICEF

10:45

O tnara de 19 ani a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a urcat la 129

Hotnews Hotnews,
 O tnara de 19 ani a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a urcat la 129

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei, au anuntat miercuri reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor provocate de gripa in sezonul 2017 - 2018 a urcat, astfel, la 129. continuă pe Hotnews

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 129

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei, au anuntat, miercuri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor provocate de gripa in sezonul 2017 - 2018 a ajuns la 129.

Un cunoscut prezentator de televiziune a murit din cauza tigarii electronice

Tallmadge Wakeman DElia, un cunoscut prezentator tv din Florida a murit in mod tragic, la varsta de 38 de ani, din cauza tigarii electronice. Medicii au stabilit in urma autopsiei ca barbatul.

Descoperire SOCANTA: ZECI DE SOFERI au murit din cauza unui sistem al MASINII

O ancheta jurnalistica publicata de New York Times a constatat ca zeci de soferiau fost otraviti cu monoxid de carbon dupa ce nu au reusit sa opreasca sistemul electric de contact a.

Accident dramatic la iesirea din Calarasi. Un tanar de 19 ani a murit. A condus cu 170 de km/ h si nici nu avea permis

Un tanar de 19 ani s-a stins din viata dupa ce a condus o masina cu 170 de km/h, fara a detine permis de conducere. Incidentul a avut loc la iesirea din Calarasi. Tanarul sofer a intrat.

Cine era tanara de 19 ani din Olt care a murit din cauza gripei. Era mama de doar 11 zile

Diagnosticul de gripa a fost confirmat marti, 15 mai 2018, decesul tinerei survenind in dimineata zilei de 16 mai 2018, in Spitalul Clinic de Urgenta Craiova.

Un tanar de 19 ani s-a spanzurat in camara casei sale. El a fost gasit cu o cutie de lac in mana

Un tanar de 19 ani din comuna Livezile a fost gasit spanzurat, luni dimineata, in camara casei sale. Tatal tanarului a fost cel care a facut descoperirea. Acesta spune ca isi cauta baiatul inca de vineri, insa nu i-a trecut prin cap sa intre si in camara.

Descoperire socanta in Bistrita Nasaud. A fost gasit spanzurat la doar 19 ani

Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit fara suflare de tatal sau, chiar in magazia casei. Tragedia s-a petrecut in satul Livezile din judetul Bistrita Nasaud. Cel care l-a gasit pe barbat.

Aeroport evacuat din cauza unei alarme

Aeroportul londonez London City a fost evacuat, iar zeci de pasageri au ramas pe pista, din cauza unei alarme de incendiu. Mai multe echipaje de pompieri au fost chemate sa investigheze. Toate zborurile au fost.

Zilele sale la birou ajunsesera un cosmar, din cauza unui coleg. intr-o zi a decis sa se razbune. I-a facut o negresa si in ea i-a pus o mica surpriza. Ce s-a intamplat in final

Zilele la munca se transformasera intr-un chin pentru o femeie de 47 de ani din Statele Unite, care era mereu sicanata de un coleg. Cand a ajuns la limita rabdarii, femeia a decis sa se razbune. Asa ca a.

Oana Zavoranu, dezlantuita impotriva unei vedete: Din cauza ei toate fetele de liceu visau sa se marite cu bunicul, ca sa aiba bani

Oana Zavoranu nu se cenzureaza deloc atunci cand vine vorba de Monica Gabor sau alte vedete pe care le considera antimodele. Bruneta nu este deloc impresionata de ascensiunea Cenusaresei din Bacau, devenit d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )