Libnet.ro
UNICEF

19:15

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 129

Adevărul Adevărul,
O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 129

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei, au anuntat, miercuri, reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor provocate de gripa in sezonul 2017 - 2018 a ajuns la 129. continuă pe Adevărul

O tnara de 19 ani a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a urcat la 129

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei, au anuntat miercuri reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor provocate de gripa in sezonul 2017 - 2018 a urcat, astfel, la 129.

Cine era tanara de 19 ani din Olt care a murit din cauza gripei. Era mama de doar 11 zile

Diagnosticul de gripa a fost confirmat marti, 15 mai 2018, decesul tinerei survenind in dimineata zilei de 16 mai 2018, in Spitalul Clinic de Urgenta Craiova.

Un tanar de 19 ani s-a spanzurat in camara casei sale. El a fost gasit cu o cutie de lac in mana

Un tanar de 19 ani din comuna Livezile a fost gasit spanzurat, luni dimineata, in camara casei sale. Tatal tanarului a fost cel care a facut descoperirea. Acesta spune ca isi cauta baiatul inca de vineri, insa nu i-a trecut prin cap sa intre si in camara.

Accident dramatic la iesirea din Calarasi. Un tanar de 19 ani a murit. A condus cu 170 de km/ h si nici nu avea permis

Un tanar de 19 ani s-a stins din viata dupa ce a condus o masina cu 170 de km/h, fara a detine permis de conducere. Incidentul a avut loc la iesirea din Calarasi. Tanarul sofer a intrat.

Descoperire socanta in Bistrita Nasaud. A fost gasit spanzurat la doar 19 ani

Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit fara suflare de tatal sau, chiar in magazia casei. Tragedia s-a petrecut in satul Livezile din judetul Bistrita Nasaud. Cel care l-a gasit pe barbat.

UPDATE Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Arges, citati de news. ro. 29 Purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a declarat, pentru Mediafax, ca incendiul a fost lichidat si pacientii au revenit in saloane. Incendiul nu s-a manifestat cu flacara deschisa, ci doar cu degajare mare de fum din cauza unei defectiuni la un ventilator. 158 de pacienti au fost evacuati, mare parte dintre ei de catre personalul medical.

Scene socante intr-un parc din judetul Dambovita. Doua adolescente s-au batut cu pumnii si picioarele in mijlocul zilei - VIDEO

Scene incredibile in Parcul din Pucioasa. Doua adolescente s-au batut cu pumnii si picioarele ziua in amiaza mare. Bataia ar fi pornit de la un conflict mai vechi intre cele doua fete. Marul discordiei.

Incendiu la un spital din judetul Arges, toti pacientii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Pneumoftiziologie din localitatea Valea Iasului din judetul Arges, toti pacientii fiind evacuati, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Arges, citati de news. ro.

Daniel Dragomir spune ca a furnizat Comisiei de Control a SRI o lista de 19 persoane din media despre care sustine ca au ntretinut relatii neetice cu ofiteri

Daniel Dragomir sustine, dupa audierea din Comisia de Control a SRI, ca a dat o lista cu 19 persoane din media care au intretinut relatii neetice cu ofiteri din cadrul institutiilor de forta, aceste declaratii fiind facute in contextul dezvaluirilor despre culoarul media si statul paralel, relateaza Mediafax.

Farmec se inspira, de aproape 130 de ani, din valorile nationale

Producatorul roman de cosmetice Farmec se inspira, de aproape 130 de ani, din valorile nationale si din frumusetea autentica a romancelor, potrivit doamnei Monica Vuscan, director tehnic al companiei. Domnia sa a declarat ca intreaga istorie a companiei, evolutia si dezvoltarea actuala se datoreaza unor personalitati marcante: unei femei puternice care a facut cunoscut numele Romaniei in toata lumea, doamna profesor doctor Ana Aslan, si Liviu Turdean, parintele companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )