Libnet.ro
UNICEF

15:00

TNI a sarbatorit 15 ani de evenimente de succes!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TNI a sarbatorit 15 ani de evenimente de succes!

In weekendul ce tocmai a trecut, a avut loc la Palatul Parlamentului editia aniversara a Targului National Imobiliar TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante si s-a bucurat de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: FIABCI- Federatia Internationala Imobiliara si NAR - National Association of REALTORS, in calitate de Parteneri Internationali. continuă pe Ziarul Bursa

TNI a sarbatorit 15 ani de evenimente de succes

Editia aniversara a Targului National Imobiliar TNI 15 ani a reunit 107 companii expozante si s-a bucurat de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume.

Cum s-a schimbat Corina Danila, la 15 ani de la filmarile pentru Numai Iubirea. Unii spun ca arata mai bine decat atunci

Timpul parca trece numai pentru unii. Spre exemplu, pentru Corina Danila a stat in loc. Cum arata actrita din Numai Iubirea, la 15 ani de la filmarile telenovelei? Cum s-a schimbat Corina Danila, la 15 ani de la filmarile pentru Numai Iubirea Corina Danila 47 de ani), actrita din Numai Iubirea, arata impecabil la 15 .

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore, in varsta de 56 de ani, a dezvaluit numele barbatului care a violat-o atunci cand avea 15 ani dupa ce a fost vanduta de mama ei.

Legea Pensiilor 2019. Ai 15 ani vechime? Iata cati bani primesti pensie

Modificari majore pentru pensionari! Persoanele care au deja 15 ani de vechime trebuie sa ia la cunostinta noua modificare. Noua Lege a Pensiilor arata exact cati bani va urma sa primesti, in functie de anii in care ai cotizat la stat. Legea Pensiilor 2019: Cati bani primesti, in functie de vechime? Noua lege a pensiilor .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )