Libnet.ro
UNICEF

17:30

Toader, catre criticii ordonantei privind legile justitiei: Un judecator poate deveni procuror european

Hotnews Hotnews,
 Toader, catre criticii ordonantei privind legile justitiei: Un judecator poate deveni procuror european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor referitoare la unele prevederi din ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei, sustinand ca ele sunt inspirate dupa model european. Concret, Toader se refera la introducerea posibilitatii ca si judecatorii sa poata fi numiti la conducerea parchetelor. continuă pe Hotnews

OUG privind legile justitiei si procurorul european au fostpublicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate, miercuri seara, in Monitorul Oficial. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat,.

OUG privind legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate miercuri in Monitorul Oficial.

CSM amana o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei, dupa cum informeaza publicatia G4media. Lipsa avizului CSM nu impiedica Guvernul sa adopte azi aceasta ordonanta de urgenta.

Toader raspunde criticilor pe OUG pentru legile justitiei: Am trimis o scrisoare catre Timmermans

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, intrebat cum raspunde criticilor aduse OUG pe legile justitiei, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in care i-a prezentat ordonanta de modificare a legilor justitiei.

Toader raspunde criticilor pe OUG pentru legile justitiei: Am trimis o scrisoare catre Timmermans. Despre dosarul penal nu i-a spus

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, intrebat cum raspunde criticilor aduse OUG pe legile justitiei, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in care i-a prezentat ordonanta de modificare a legilor justitiei. Demnitarul a adaugat ca nu l-a anuntat pe comisarul european despre ancheta deschisa de Adina Florea in care este vizat.

OUG pe legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficia

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate ieri in Monitorul Oficial.

OUG pe legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate ieri in Monitorul Oficial.

DNA: Ordonanta lui Toader pe legile justitiei va bloca activitatea Directiei Nationale Anticoruptie

Activitatea DNA va fi blocata ca urmare a prevederilor ordonantei de urgenta care modifica legile Justitiei, sustine Directia Nationala Anticoruptie care critica graba cu care actul normativ a fost adoptat, fara o consultare a magistratilor.

Augustin Lazar, despre efectele ordonantei privind legile Justitiei: E un test de rezistenta pe care il dau magistratii. Sa fim optimisti!

Procurorul general a anuntat ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei si care a scos vineri in strada sute de magistrati.

GUVERNUL A MODIFICAT LEGILE JUSTITIEI Toader: Functiile de conducere din Parchete nu pot fi ocupate prin delegare

Guvernul a adoptat astazi OUG care modifica legile Justitiei si care se refera, printre altele, la delegarile in functii de conducere de rang inalt din cadrul Ministerului Public, a anuntat ministrul Tudorel Toader.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )