Libnet.ro
UNICEF

20:15

OUG privind legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Adevărul Adevărul,
OUG privind legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate miercuri in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

OUG privind legile justitiei si procurorul european au fostpublicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate, miercuri seara, in Monitorul Oficial. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat,.

CSM amana o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei, dupa cum informeaza publicatia G4media. Lipsa avizului CSM nu impiedica Guvernul sa adopte azi aceasta ordonanta de urgenta.

A fost adoptata OUG privind procedura de selectie a procurorului european. Pot candida procurori sau judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei. La aceasta functie pot candida procurori sau judecatori, iar in urma unei selectii va fi trimisa la Bruxelles o lista de trei candidati, din care se va alege procurorul european roman.

PNL DESPRE ADOPTAREA UNEI NOI OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia

Adoptarea unei noi Ordonante de Urgenta care modifica Legile Justitiei, in total dezacord cu recomandarile Comisiei Europene, ale Comisiei de la Venetia si ale GRECO, reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia si o sfidare fara margini din partea Guvernului Dragnea-Dancila, sustine PNL.

LAZAR, DESPRE OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Modificarile pot conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, a trimis, astazi seara, un punct de vedere cu privire la modificarile aduse, prin OUG, legilor justitiei si isi exprima ingrijorarea fata de blocajul institutional al Ministerului Public ce ar putea fi generat de recentele modificari ale legilor justitiei. in plus, Lazar sustine ca unele dintre prevederi sunt neconstitutionale.

CA URMARE A OUG PE LEGILE JUSTITIEI: CE urmareste cu ingrijorare evolutiile privind statul de drept

Comisia Europeana a anuntat astazi ca urmareste cu ingrijorare ultimele evolutii privind statul de drept in Romania ca urmare a modificarilor aduse legilor justitiei si ca va cere explicatii guvernului roman in acest sens.

Cele doua Ordonante de Urgenta ale lui Tudorel Toader, printre care cea de modificare a legilor justitiei, au fost publicate in Monitorul Oficial

Cele doua Ordonante de Urgemta adoptate marti in sedinta de Guvern si anuntate apoi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost publicate miercuri seara in Monitorul Oficial. Una dintre ele se refera la.

USR, despre OUG pe legile justitiei: Vor sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara

Uniunea Salvati Romania USR) a criticat marti seara ordonanta de urgenta care modifica Legile Justitiei adoptata de Guvern, spunand ca PSD-ALDE doresc sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara.

PNL: Guvernul PSD-ALDE expune Romnia riscului activarii Articolului 7 n urma adoptarii noii OUG pe Legile Justitiei

Liberalii acuza PSD si ALDE ca imping Romania in situatia activarii articolului 7 dn Tratatul UE prin noile modificari impuse prin ordonanta la legile Justitiei.

PNL: Adoptarea unei noi OUG pe legile justitiei reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia

Adoptarea unei noi Ordonante de Urgenta care modifica Legile Justitiei, in total dezacord cu recomandarile Comisiei Europene, ale Comisiei de la Venetia si ale GRECO, reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia si o sfidare fara margini din partea Guvernului Dragnea-Dancila, sustine PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )