Libnet.ro
UNICEF

13:15

Toader: Cum sa il desemnez pe Iacob la sefia DNA cat timp a scris in proiectul managerial ca a coordonat zece structuri teritoriale, printre care si Ploiestiul?

Adevărul Adevărul,
Toader: Cum sa il desemnez pe Iacob la sefia DNA cat timp a scris in proiectul managerial ca a coordonat zece structuri teritoriale, printre care si Ploiestiul?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca in cadrul interviului cu cei patru candidati pentru sefia DNA i-a respins pe trei dintre ei care au lucrat anterior in conducerea Directiei, afirmand ca ii cunoaste pe toti personal, dar alta este aprecierea institutionala. continuă pe Adevărul

Toader: Cum sa il desemnez pe Iacob la sefia DNA cat timp a scris in proiectul managerial ca a coordonat 10 structuri teritoriale, printre care si Ploiestiul?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca in cadrul interviului cu cei patru candidati pentru sefia DNA i-a respins pe trei dintre ei care au lucrat anterior in conducerea Directiei, afirmand ca ii cunoaste pe toti personal, dar alta este aprecierea institutionala.

Radu Banciu, dupa ce Tudorel Toader a cerut proiect pentru sefia DNA: Cum s-ar fi prezentat Dancila daca trebuia sa prezinte si ea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Tudorel Toader privind motivele pentru care a refuzat cele patru candidaturi la sefia DNA si cerinta acestuia privind.

Tudorel Toader, explicatii de ULTIMA ORA despre respingerea candidatilor la sefia DNA: Ce spune despre fostul adjunct al lui Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader sustine ca cei patru candidati la sefia DNA au fost respinsi pentru ca niciunul dintre ei nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului ca pot reforma.

De ce a refuzat ministrul Tudorel Toader primii patru candidati pentru sefia DNA

Cei patru candidati la sefia DNA indeplineau cerintele legale postului, din moment ce au fost primiti la interviu, sustin specialistii consultati de Adevarul, care precizeaza ca ministrul Justitiei Tudorel Toader ar fi trebuit sa propuna o procedura de selectie onesta.

Tudorel Toader, dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Sa se inscrie cat mai multi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la respingerea candidatilor pentru functia de procuror-sef al DNA, ca un program managerial trebuie sa cuprinda obligatoriu radiografia.

Ce asteptari are Tudorel Toader de la candidatii la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Todorel Toader, a declarat, luni, ca asteapta de la candidatii pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) un plan managerial care sa contina starea actuala a DNA-ului, masurile de imbunatatire a activitatii si un grafic privind realizarea masurilor.

Cutremur in JUSTITIE! Tudorel Toader anunta o EVALUARE a procurorului general. Ce spune despre sefia DNA

Procurorul general pare sa fi intrat in dizgratiile lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca Augustin Lazar urmeaza sa fie supus unei evaluari asemanatoare celei la care a fost.

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Pretentiile lui Tudorel Toader de la candidatii pentru sefia DNA. Ce trebuie sa cuprinda in mod OBLIGATORIU programul lor managerial (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit, luni dimineatam cu precizari dupa ce a respins toate cele patru candidaturi la conducerea DNA. Oficialul a aratat ca un program managerial trebuie sa cuprinda.

Tudorel Toader anunta EPURARI MASIVE la DNA: Multi dintre procurori trebuie trimisi inapoi la structurile de unde au fost adusi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, in contextul in care a respins pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA, ca isi doreste un procuror-sef care odata numit sa reformeze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )