Libnet.ro
UNICEF

17:45

Toader, despre candidatii la sefia DNA: i stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale si atitudinile etice

Hotnews Hotnews,
 Toader, despre candidatii la sefia DNA: i stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale si atitudinile etice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la sefia DNA, le stie traseul profesional si atitudinile etice, dar, deocamdata, procedura este in etapa studierii dosarelor. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, despre candidatii la sefia DNA: ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca este la curent cu evolutiile.

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, in cursa pentru sefia DNA

Procurorul Gabriela Scutea, adjunctul Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a confirmat pentru G4media ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Lista finala a candidatilor pentru sefia DNA. Doua nume noi

Au aparut inca doua nume noi in cursa pentru sefia DNA. Este vorba despre Adina Florea si Sorin Armeanu. Adina Florea este procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta,.

Moment halucinant pentru un candidat la sefia DNA

Ultimul inscris in cursa pentru sefia DNA, Andrei Bodean, vine de la Constanta si ar fi vizat de un dosar penal aflat in lucru pentru fapte deosebit de grave, printre care trafic de influenta, abuz in serviciu,.

OFICIAL: Sase procurori se bat pentru sefia DNA. Cine sunt acestia

Ministerul Justitiei a publicat vineri oficial lista candidatilor care s-au inscris in cursa pentru sefia DNA. in totatsunt sase procurori inscrisi si anume: 1. Paula Nicoleta TANASE 2. Nicolae.

inca un procuror si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Procuroarea Gabriela Scutea si-a depus vineri candidatura pentru sefia DNA. Este ultima zi in care se mai pot depune candidaturi pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa perioada petrecuta la.

Ministrul Justitiei: Patru procurori s-au inscris sefia DNA

Patru procurori s-au inscris pana la acest moment pentru functia de procuror-sef al DNA, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Procurorul care i-a anchetat pe Radu Mazare si Nicusor Constantinescu si-a depus candidatura la sefia DNA

Procurorul DNA Constanta Andrei Bodean este al patrulea procuror care se inscrie in cursa pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Vineri este ultima zi de depunere a candidaturilor, potrivit calendarului an.

Cine este Sorin Armeanu, unul dintre cei sase candidati la sefia DNA: Daca avem un caracter puternic, nu indrazneste nimeni sa aiba vreo presiune

Sase procurori s-au inscris sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Printre acestia si Sorin Armeanu, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

Sunt 6 candidati la sefia DNA. Ministerul Justitiei a publicat lista

Ministerul Justitiei a publicat, vineri, lista finala a celor sase procurori care si-au depus candidatura pentru functia de sef al DNA, ramasa libera dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de catre presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )