Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, in cursa pentru sefia DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, in cursa pentru sefia DNA

Procurorul Gabriela Scutea, adjunctul Laurei Codruta Kovesi la Parchetul general, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a confirmat pentru G4media ministrul Justitiei Tudorel Toader. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi vrea sefia DNA

Fostul adjunct al lui Kovesi de la Parchetul General vrea sa fie sef la DNA. Gabriela Scutea este cea care a semnat unul dintre documentele prin care licentele Microsoft au ajuns si la Parchetul General, dar si un.

Fosta adjuncta a lui Kovesi, al treilea candidat la sefia DNA

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General, procurorul Gabriela Scutea, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Justitiei Tudorel Toader. Scutea este cel de-al treilea candidat pentru conducerea Directiei. 58 Toader scrie, pe Facebook, ca sunt 4 candidati pentru DNA, fara a preciza cine este al patrulea.

UPDATE Fosta adjuncta a lui Kovesi, al treilea candidat la sefia DNA / La concurs s-a nscris si un procuror din Constanta

Fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General, procurorul Gabriela Scutea, s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Justitiei Tudorel Toader. Scutea este cel de-al treilea candidat pentru conducerea Directiei. 55 Ultimul inscris la concursul pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie este procurorul Adrian Bodean, de la DNA Constanta. 58 Toader scrie, pe Facebook, ca sunt 4 candidati pentru DNA, fara a preciza cine este al patrulea.

Laura Codruta Kovesi, anchetata de colegii de la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi va fi anchetata de Parchetul General. Procurorii continua audierile ca urmare a plangerii pe care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, a depus-o pe numele fostei sefe DNA. Joi,va veni.

Laura Codruta Kovesi, o noua zi de munca la Parchetul General. Ce a declarat fosta sefa DNA

In urma cu foarte putin timp, Laura Codruta Kovesi, a ajuns la Parchetul General, unde a inceput o noua zi de munca la Serviciul de indrumare si Control. Reporterii au asteptat-o pe fosta sefa DNA.

Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara: Ce i s-a comunicat fostei sefe a DNA

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost chemata, marti, la Inspectia Judiciara, la o zi dupa ce si-a preluat noul loc de munca de la Parchetul General, informeaza Stiripesurse, citand surse.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI. La.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI.

Laura Codruta Kovesi prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

Laura Codruta Kovesi, prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )