Libnet.ro
UNICEF

06:45

Toata lumea o respecta. Ea este cea mai puternica femeie din lume

Antena3 Antena3,
Toata lumea o respecta. Ea este cea mai puternica femeie din lume

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume este dominat si in acest an de cancelarul german Angela Merkel. Potrivit clasamentului anual intocmit de Forbes si publicat miercuri, Angela Merkel este urmata de. continuă pe Antena3

Top Forbes: Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Clasamentul anual intocmit de Forbes Cele mai puternice femei ale lumii 2014) o situeaza pe cancelarul german Angela Merkel pe prima pozitie, ramanand astfel, cea mai puternica femeie din lume. Pe locul doi se.

Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume, in fata presedintei bancii centrale americana Fed) Janet Yellen, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicata miercuri si citata de AFP.

Cum a fost scufundata cea mai puternica nava din cel de-al Doilea Razboi Mondial

In 1939, in conditii de maxim secret, Germania lanseaza la apa cuirasatul Bismarck, o adevarata provocare pentru marina engleza care nu a precupetit niciun efort pentru a scufunda cel mai puternic crucisator al celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Cristian Tudor Popescu: Solutia intoarcerii in USL a liberalilor este cea mai rea pentru ei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, ca presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, este cel care a prezentat iesirea din USL ca pe un drum de glorii.

QU-DB Un alt proiect Kickstarter ne aduce cea mai ieftina imprimanta 3D din lume

Hype-ul imprimantelor 3D nu s-a diminuat deloc, iar revolutia tehnologiei de imprimare 3D face inca progrese substantiale cu ajutorul lui Kickstarter. Problema pana acum era destul de clara, nici o imprimanta 3D nu era suficient de ieftina pentru ca toata lumea sa si-o poata permite. Kickstarter este din nou platforma pe care se dezvolta un proiect, pe numele sau QU-DB, prescurtare de la Quintesential Universal Building Device. Pretul final al acestui produs QU-DBva fi de 199 dolari. Initial, proiectul a [].

Cea mai mare insula privata din Bahamas, vanduta la licitatie cu 17 milioane de dolari

Insula Inocentei, cea mai mare insula privata din Bahamas, a fost vanduta la licitatie cu 17 milioane de dolari. Pare o suma enorma, dar este cu 38 de milioane mai putin decat valoreaza, conform estimarilor.

Cea mai mare expozitie Lego din Romania

Expozitia de Vara Brickenburg este, si in acest an, cea mai mare expozitie Lego din Romania, care va putea fi admirata la Cluj. Ea se desfasoara sub numele de Ethnologia Galactica si reuneste lucrari si colectii ale fanilor Lego din Romania si din strainatate. Expozitia isi va deschide portile pentru public din data de 28 mai, ora 11. 00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca de pe strada Memorandumului nr.

FOTO. Bucuresti: Cea mai mare sala de sport cu acces gratuit a fost deschisa in Oraselul Copiilor

Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, cea mai mare sala de sport cu acces gratuit din Capitala. Sala este situata in Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei si ofera copiilor si adolescentilor cu varsta de pana la 18 ani posibilitatea de a practica gratuit sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masa.

Era cea mai GRASA fata din scoala, iar colegii isi bateau joc de ea. Acum a ajuns sa castige MISS Texas

Atunci cand este vointa si determinare se poate orice. O dovedeste si Kelly Kryfko, o tanara de 23 de ani care in adolescenta cantarea bine peste 100 de kilograme, fiind cea mai grasa de la ea din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )