Libnet.ro
UNICEF

08:30

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

B1 B1,
Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Clasamentul anual intocmit de Forbes Cele mai puternice femei ale lumii 2014) o situeaza pe cancelarul german Angela Merkel pe prima pozitie, ramanand astfel, cea mai puternica femeie din lume. Pe locul doi se. continuă pe B1

Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume, in fata presedintei bancii centrale americana Fed) Janet Yellen, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicata miercuri si citata de AFP.

Top Forbes: Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Toata lumea o respecta. Ea este cea mai puternica femeie din lume

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume este dominat si in acest an de cancelarul german Angela Merkel. Potrivit clasamentului anual intocmit de Forbes si publicat miercuri, Angela Merkel este urmata de.

Cum a fost scufundata cea mai puternica nava din cel de-al Doilea Razboi Mondial

In 1939, in conditii de maxim secret, Germania lanseaza la apa cuirasatul Bismarck, o adevarata provocare pentru marina engleza care nu a precupetit niciun efort pentru a scufunda cel mai puternic crucisator al celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Era cea mai GRASA fata din scoala, iar colegii isi bateau joc de ea. Acum a ajuns sa castige MISS Texas

Atunci cand este vointa si determinare se poate orice. O dovedeste si Kelly Kryfko, o tanara de 23 de ani care in adolescenta cantarea bine peste 100 de kilograme, fiind cea mai grasa de la ea din.

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a patra oara consecutiv pe primul loc

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP.

Veste buna: suntem a treia cea mai atractiva tara din regiune pentru investitori

Romania isi pastreaza locul 10 in Europa privind numarul locurilor de munca nou create prin investitiile straine directe in 2013, conform raportului anual EY - European Attractiveness Survey. Acelasi studiu arata ca Romania se afla pe locul 3 in Europa.

Cum a devenit Rolling Stones cea mai mare afacere din muzica

Prince Rupert Loewenstein, geniul financiar din spatele trupei Rolling Stones, a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Manager al rockerilor britanici timp de aproape patru decenii, din 1968 pana in 2007, acesta a preluat o trupa falimentara si a transformat-o intr-o afacere de peste un miliard de euro. Poreclit calculatorul uman, Rupert Loewenstein este omul care a revolutionat afacerile in lumea rockului.

Razboiul pentru Agroindbank continua: Autoritatile au blocat tranzactiile cu patru pachete de actiuni la cea mai mare banca din Republica Moldova

Consiliul de administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare CNPF) a aprobat decizia de a suspenda operatiunile cu patru pachete de actiuni emise de banca Moldova-Agroindbank MAIB). Actiunile au fost cumparate de firme implicate in atacul de tip raider din 2013.

Premierii Moldovei, Georgiei si Ucrainei, convocati de cancelarul Germaniei Angela Merkel

Premierul Iurie Leanca se va intalni miercurea viitoare cu cancelarul german Angela Merkel, in cadrul unei vizite la Berlin, la care vor participa premierul Ucrainei Arseni Iateniuk si cel al Georgiei, Irakli Garibasvili.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )