Libnet.ro
UNICEF

06:45

Toata planeta poarta Louis Vuitton. Harta celor mai populare branduri de moda din lume

Adevărul Adevărul,
Toata planeta poarta Louis Vuitton. Harta celor mai populare branduri de moda din lume

Daca ar fi sa creionam harta lumii in logouri celebre, atunci cele doua litere inlantuite LV ar conduce detasat. Asta pentru ca brandul francez Louis Vouitton nu mai e de mult unul exclusivist, ci a cucerit intreaga planeta. continuă pe Adevărul

Prima colectie Louis Vuitton in care a fost alterata sigla

Fiecare nou an vine cu ideea de reinventare. La asta parte sa se fi gandit si Urs Fischer cand a reallizat prima colectie Louis Vuitton in care sigla celebrului brand a fost alterata.

Ion Tiriac, umilit de sotul Serenei Williams. Toata planeta a vazut cat de urat l-a atacat

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, a criticat-o dur pe Serena Williams. Totul s-a derulat intr-un interviu la televiziunea romaneasca. Milionarul roman i-ar fi cerut spotivei americance sa arate decenta. Declaratiile milionarului au avut ecou si peste ocean. Reactiile din partea sotului americancei au fost unele dintre cele mai dure. Ion Tiriac in .

15 canotori romani, in topul celor mai buni sportivi din 2020

Asociatia Presei Sportive a intocmit clasamentul celor mai buni sportivi ai Romaniei in 2020. 15 canotori romani, din 4 echipaje ale Federatiei Romane de Canotaj, ocupa locuri fruntase in acest top.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Henley Partners a publicat lista sa a celor mai puternice pasapoarte din lume care permit accesul liber sau cu viza emisa la intrare in cat mai multe tari. Clasamentul nu ia in considerare restrictiile temporare de calatorie din cauza pandemiei.

Digisport: Pele nu accepta ca Ronaldo l-a depasit in topul celor mai buni marcatori din istorie. Reactia copilareasca a brazilianului

Cristiano Ronaldo 35 de ani) a marcat de doua ori in victoria lui Juventus cu Udinese scor 4-1) si l-a intrecut astfel pe Pele in clasamentul celor mai buni marcatori din istorie. Lusitanul a ajuns la 758 de reusite, cu una peste legenda braziliana.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )