Libnet.ro
UNICEF

09:30

Toata planeta sustine Islanda: Cenusareasa de la Euro 2016, fata in fata cu Franta. Statisticile sunt crunte

Adevărul Adevărul,
Toata planeta sustine Islanda: Cenusareasa de la Euro 2016, fata in fata cu Franta. Statisticile sunt crunte

Ultima confruntare din sferturi e si cea mai dezechilibrata si va fi gazduita, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport), de Stade de France. continuă pe Adevărul

Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

Selectionata Angliei a pierdut in fata Islandei, in optimile Euro 2016, suferind astfel cea mai grea infrangere din istorie, potrivit prosport. ro. Starurile din Premier League au fost.

LIVE TEXT. EURO 2016: Franta - Islanda, ultimul sfert de finala se joaca ACUM!

Franta si Islanda se vor duela de la ora 22:00 in ultima reprezentatie a sferturilor de finala la Euro 2016. Gazdele turneului nu concep sa nu obtina biletele pentru semifinale, in timp ce vikingii sunt de departe cea mai mare surppriza acestui european.

Euro 2016: Franta - Islanda, meciul zilei de duminica

Dupa parcursul incredibil de pana acum la Euro 2016, Islanda va juca in premiera in sferturile unui turneu final, unde o va infrunta pe Franta, tara gazda a competitiei. Islandezii au uimit in optimi, dupa ce au eliminat-o pe reprezentativa Angliei si vor juca pentru un nesperat loc in semifinale, de la ora 22:00, pe Stade de France. Pentru un loc in finala, invingatoarea acestui duel va fi nevoita sa treaca in meciul urmator de Germania. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

EURO 2016. Alerta terorista in Franta, inainte de meci. O masina suspecta a fost detonata controlat de autoritati

Stare de alerta in Franta. Politia a detonat duminica dupa-amiaza o masina suspecta gasita in apropierea stadionului Stade de France, unde se va desfasura in cursul serii partida de fotbal Franta-Islanda, ultimul sfert de finala de la Euro 2016, .

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor - Belgia 3-1/ Tara Galilor, semifinalista surpriza a Euro

Tara Galilor s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European, dupa ce a obtinut o victorie incredibila, scor 3-1, in fata nationalei Belgiei, una dintre favoritele la castigarea Euro 2016. Inceputul in forta al belgienilor si golul inscris de Nainggolan 13') nu prevedeau deloc o infrangere pentru elevii lui Marc Wilmots. Tara Galilor a egalat prin Ashley Williams 31'), iar in repriza secunda, golurile lui Robson-Kanu 55') si Sam Vokes 86') au stabilit castigatoarea. Portugalia va fi adversara Tarii Galilor in prima semifinala de la Euro 2016, care va avea loc pe 6 iulie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor vs Belgia.

Presedintele Confederatiei Sudamericane: UEFA a acceptat jucarea unei supercupe intre castigatoarele Copei America si Euro 2016

Alejandro Dominguez, presedintele Confederatiei Sudamericane de Fotbal CONMEBOL), a anuntat, joi, ca UEFA, forul de conducere al fotbalului european, si-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe intre castigatoarele Copa America 2016 si Euro 2016.

Eroul zilei pe internet: Jerome Boateng e campion mondial si in semifinalele Euro 2016, dar lumea rade de el

Un fundas puternic si un om de baza in apararea nemtilor - au incasat un singur gol la Euro 2016 si acela din penalty - Jerome Boateng 27 de ani) are talentul de a se face remarcat, din cand in cand, din cauza unor faze ridicole.

Germania invinge Italia si se califica in semifinalele EURO 2016

Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. Cele doua echipe au fost la.

Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Germania si Italia se infrunta sambata seara in cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, un meci intre actuala detinatoare a titlului mondial si o fosta castigatoare de Cupa Mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )