Libnet.ro
UNICEF

21:00

Toate meciurile zilei de miercuri de la Roland Garros au fost amanate pentru a doua zi. Cand va juca Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Toate meciurile zilei de miercuri de la Roland Garros au fost amanate pentru a doua zi. Cand va juca Simona Halep

Din cauza conditiilor meteo de la Paris, meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din cadrul sferturilor de finala de la Roland Garros, a fost amanat pentru maine. continuă pe Adevărul

Toate meciurile zilei de miercuri de la Roland Garros au fost amanate pentru a doua zi. Ora la care va juca Simona Halep

Din cauza conditiilor meteo de la Paris, meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din cadrul sferturilor de finala de la Roland Garros, a fost amanat pentru maine.

Toate meciurile zilei de la Roland Garros au fost amanate pentru maine. La ce ora va juca Simona Halep

Din cauza conditiilor meteo, meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din cadrul sferturilor de finala de la Roland Garros, a fost amanat pentru maine joi.

Toate meciurile zilei de la Roland Garros au fost amanate pentru maine. Cand va juca Simona Halep

Din cauza conditiilor meteo de la Paris, meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din cadrul sferturilor de finala de la Roland Garros, a fost amanat pentru maine.

Halep vs Anisimova din sferturile Roland Garros a fost AMANAT pentru maine: Veste excelenta pentru sportivii de pe cealalta jumatate de tablou

UPDATE:Meciurile de astazi au fost amanate, in conditiile in care ploaia nu da niciun semn ca s-ar opri, scrie The Guardian. Vestea pare sa-i avantajeze pe sportivii de pe cealalta parte de tablou, in.

VIDEO Diferenta mare de comportament intre Simona Halep si Serena Williams! Incident urat provocat de americanca, dupa eliminarea de la Roland Garros

Serena Williams a fost eliminata in turul al treilea al turneului de a Roland Garros, iar dupa meci a dat dovada de o lipsa totala de bun simt.

Zi normala la Roland Garros. Favoritele Ashleigh Barty si Madison Keys s-au calificat in sferturile de finala

In antiteza cu marile suprize inregistrate in primele 3 tururi pe tabloul feminin de la Roland Garros, meciurile de deschidere ale zilei de luni au inregistrat rezultate normale.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova, prima partida a zilei de miercuri pe arena Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de miercuri, astfel ca partida dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va deschide ziua pe arena Philippe Chatrier. Confruntarea din sferturi va incepe la ora 15:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Amanda Anisimova se va disputa joi, de la ora 13:00

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Amanda Anisimova 51 WTA), contand pentru calificarea in semifinalele de la Roland Garros, se va disputa joi, de la ora 13:00 ora Romaniei), fiind prima a zilei pe arena Philippe Chatrier. Initial, confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, dar ploaia a dat peste cap programul competitiei de la Paris.

Mansour Bahrami, pentru HotNews.ro, despre ce si-ar putea imbunatati Simona Halep in joc si cine va castiga Roland Garros-ul

Face spectacol peste tot in lume, iar daca nu ati apucat sa ii vedeti macar unul dintre meciurile demonstrative, atunci ar fi cazul sa o faceti. Mansour Bahrami a acceptat dialogul cu HotNews. ro in complexul de la Roland Garros, fostul tenisman vorbind deschis despre ceea ce ar putea imbunatati Simona Halep in jocul ei. De asemenea, personajul nascut in Arak, Iran, a mai precizat, printre altele, urmatorul lucru: este sigur ca Simona va reveni intr-o zi pe locul 1 in lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4724 seconds )