Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Diferenta mare de comportament intre Simona Halep si Serena Williams! Incident urat provocat de americanca, dupa eliminarea de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
VIDEO Diferenta mare de comportament intre Simona Halep si Serena Williams! Incident urat provocat de americanca, dupa eliminarea de la Roland Garros

Serena Williams a fost eliminata in turul al treilea al turneului de a Roland Garros, iar dupa meci a dat dovada de o lipsa totala de bun simt. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Simona Halep, Serena Williams si Naomi Osaka, in turul trei - Sabalenka, Wang, Kasatkina si Garcia au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros a adus eliminarea mai multor capi de serie de pe tabloul de simplu feminin. Jucatoare precum Aryna Sabalenka favorita 11), Qiang Wang 16), Daria Kasatkina 21), Caroline Garcia 24) sau Su-Wei Hsieh 25) au spus adio Grand Slam-ului parizian inca din turul al doilea. Continua competitia, printre altele, Simona Halep, Serena Williams sau Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Simona Halep: Ma simt bine fizic, am incredere in mine. Simt jocul foarte bine pe aceste terenuri

Simona Halep a trecut in mare viteza prin statia Lesia Tsurenko, victoria venind dupa doar 55 de minute 6-2, 6-1). La conferinta de presa, Simona a parut foarte relaxata si multumita de ceea ce a realizat sambata pe Chatrier. Ma simt bine fizic, am incredere in mine. Simt jocul foarte bine pe terenurile acestea, imi place acest turneu si de fiecare data cand vin aici incerc sa ma autodepasesc, a fost de parere, printre altele, campioana en-titre de la Paris. Intra in material pentru a citi tot ce a spus Halep la conferinta de presa de dupa calificarea in optimile de la Roland Garros.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii mai

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna mai: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. in luna mai, Halep a jucat finala la turneul de la Madrid, competitie unde a reusit si o executie superba in partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

VIDEO Doua lovituri de clasa mondiala, care au ridicat publicul in picioare! Simona Halep si-a demonstrat valoarea in meciul cu Magda Linette

Simona Halep a avut nevoie de doua ore si zece minute pentru a trece de Magda Linette, in turul doi de la Roland Garros.

VIDEO Doua lovituri de clasa mondiala, care au ridicat publicul in picioare. Simona Halep si-a demonstrat valoarea in meciul cu Magda Linette

Simona Halep a avut nevoie de doua ore si zece minute pentru a trece de Magda Linette, in turul doi de la Roland Garros.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimile Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dotat cu premii totale in valoare de 42,66 milioane euro,.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )