Libnet.ro
UNICEF

17:30

Toate regulile sanitare care trebuie respectate la urne si in campanie!

România Liberă România Liberă,
Toate regulile sanitare care trebuie respectate la urne si in campanie!

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit printr-o hotarare adoptata joi o serie de m. continuă pe România Liberă

Ce reguli sanitare trebuie respectate la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru a evita infectarea cu coronavirus (hotarare CNSU)

Fiecare sectie de votare pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie va trebui sa fie dotata cu flacoane cu solutie dezinfectanta iar toti participantii la procesul electoral vor trebui sa poarte masca de protectie, potrivit unei decizii adoptate joi de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, care stabileste regulile sanitare ce vor trebui respectate la scrutin pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

Vedeta din Romania care ignora toate regulile. Cum a aparut in centrul Capitalei, fara nicio jena

Roxana Nemes a fost prinsa pe picior gresit de fotoreporterii Ciao! Cantareata a picat testul sanitar, aratand publicului ei ca nu da doi bani de normele de protectie impotriva noului virus. Roxana Nemes a calcat alaturi. Vedeta a ignorat regulile sanitare Roxana Nemes a fost fotografiata zilele trecute iesind dintr-o curatatorie. Plina de energie, la .

Cum sa faci acasa cartofi prajiti, crocanti si deliciosi ca la fast food. Detaliul la care trebuie sa fii atent. Video

Cum sa faci acasa cartofi prajiti, crocanti si deliciosi ca la fast food. Detaliul la care trebuie sa fii atent este disponibil un pic mai jos. Cum se fac cei mai buni cartofi prajiti. Vor fi atat de buni, ca nu vei mai comanda niciodata de la fast food Desi sunt nesanatosi, dupa cum spun .

Cum se pune, de fapt, corect varza la murat. Secretul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina

Varza murata este una dintre reginele toamnei. Nu lipseste din camara niciunei gospodine, putand fi folosita pe timp de iarna pentru o multime de preparate sau asorata cu o multitudine de delicii culinare calde, cu sosuri si carnuri alese, si are si o multime de beneficii, spun nutritionistii. insa, de multe ori nu iese ca .

Alimentele care trebuie evitate, chiar din acest moment. Cat de mult rau iti fac

Sunt multeprea multe alimente daunatoare pe care le mancam. Dar cel mai rau ne fac excesele, care duc la lipsa de calciu. Nu putem concepe o zi cu doar maximum trei cafele, nu vedem cum ar arata o masa pe saptamana fara carne si stropim cu sare in stanga si-n dreapta de parca am avea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )