Libnet.ro
UNICEF

19:45

Toate sectoarele din Capitala se incadreaza in scenariul galben pentru inceperea scolii - Inspectoratul Scolar Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Toate sectoarele din Capitala se incadreaza in scenariul galben pentru inceperea scolii - Inspectoratul Scolar Bucuresti

Capitala se incadreaza in scenariul 2 privind reluarea cursurilor, a anuntat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Anuntul vine la cateva ore de la informarea Ministerului Sanatatii potrivit careia doar sectoarele 1, 2 si 6 se incadreaza in scenariul hibrid - cursuri fizice si si online, prin rotatie - , iar 3, 4 si 5 s-ar situa in scenariul verde - cursuri fizice. continuă pe Hotnews

Dr. Mahler, dupa explozia cazurilor COVID din Capitala: Saptamana viitoare, o provocare pentru spitalele din Bucuresti

Numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat sambata in Capitala, iar managerii de spital apreciaza ca saptamana care urmeaza va fi una grea pentru unitatile medicale bucurestene.

Leguma care iti scoate toate toxinele din corp. Toti romanii trebuie sa o manance acum

Are multe beneficii pentru sanatate si poate fi folosita in multe feluri. Indiferent cum alegi sa o consumi, trebuie inclusa in dieta ta. Aceasta leguma minune te va ajuta sa slabesti natural si este un aspirator de toxine. Iata ce trebuie sa stii despre ea. Luguma supranumita si aspirator de toxine Este bogata in fibre .

Lista oraselor din Romania, aflate in scenariul galben, unde scoala ar urma sa inceapa in sistem hibrid

Scoala ar urma sa inceapa in sistem hibrid in mai multe orase ale tarii, printre care Bucuresti, Iasi, Brasov, Ploiesti sau Oradea, unde rata de infectare este mai mare de 1 la mia de locuitori.

in cinci comune din Bihor, scolile raman inchise. Oradea si alte zeci de orase si comune, in scenariul galben

In cinci comune din judetul Bihor, scolile raman inchise iar lectiile se vor tine la distanta. Este vorba de comuna Bulz, cu o rata a imbolnavirilor cu Covid 19 la mia de locuitori foarte mare.

Cum explica expertii explozia de cazuri de COVID din Capitala. Ne asteptam sa creasca numarul de cazuri grave

Cazurile noi de coronavirus au explodat sambata in Capitala, fiind inregistrate 352, si trecand astfel peste precedentul record negativ, de 197 de cazuri. Specialistii au si o explicatie pentru aceasta situatie.

850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Compania Metrorex a lansat, astazi, achizitia publica pentru mentenanta ramelor de metrou. Este vorba despre un contract, care se va derula pe parcursul a urmatorilor 15 ani, cu o valoare estimata de aproape 850 milioane de euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani au prestat activitati similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei.

Un tanar din Capitala acuza ca a fost batut cu bestialitate de politisti, dupa ce le-a atras atentia ca nu poarta masca

Un tanar din Bucuresti face acuzatii grave la adresa agentilor de politie,spunand ca a fost batut, dupa ce le-a atras atentia ofiterilor ca nu poata masca de protectie. Barbatul a postat pe.

ADVERTORIAL Cum cresterea companiilor chineze din domeniul tehnologiei ofera speranta pentru un internet curat prin incheierea dominatiei americane

In timp ce SUA isi indeamna aliatii sa elimine companiile chineze de pe internet in cadrul programului sau Clean Network, dominatia firmelor tehnologice din SUA si istoricul lor nefast in protejarea vietii private reprezinta adevarata amenintare pentru oameni si pentru tarile de pretutindeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )