Libnet.ro
UNICEF

06:30

Toate tarifele practicate de Posta Romana vor fi modificate

Adevărul Adevărul,
Toate tarifele practicate de Posta Romana vor fi modificate

Contractele si discounturile oferite de Posta Romana vor fi renegociate, pentru ca tarifele nu se bazeaza pe costuri reale, a declarat proaspatul director general al companiei, precizand ca a infiintat deja un grup de lucru care va analza situatia si va face propuneri. continuă pe Adevărul

Elena Petrascu, director Posta Romana: Tarifele Postei vor fi modificate. Vom renegocia toate contractele

Contractele si discounturile oferite de Posta Romana vor fi renegociate, a declarat intr-un interviu pentru News. ro Elena Petrascu, numita luna trecuta director general al Postei Romane. Aceasta spune totodata ca vor fi modificate si tarifele practicate de societate.

Tarifele Postei vor fi modificate; vom renegocia toate contractele

Contractele si discounturile oferite de Posta Romana vor fi renegociate, a declarat intr-un interviu pentru news. ro, Elena Petrascu, numita luna trecuta director general al companiei. Aceasta spune totodata ca vor fi modificate si tarifele practicate de societate.

Posta Romana invita bancile sa aduca ATM-uri in oficiile postale

CN Posta Romana vrea sa aiba ATM-uri in toata reteaua de oficii postale din orase, astfel incat invita bapncile interesate sa inchirieze spatiile necesare instalarii automatelor.

Posta Romana va aduce ATM-uri in oficiile postale

Compania Nationala Posta Romana va valorifica reteaua de oficii postale situate in mediul urban, prin oferirea spre inchiriere a unor spatii destinate instalarii de automate bancare ATM) oferind, astfel, clientilor posibilitatea de a efectua diverse operatiuni bancare, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Posta Romana face o miscare revolutionara... cu 20 de ani intarziere: Vrea sa aduca ATM-uri in sucursale

Posta Romana a anuntat astazi, 10 noiembrie, o initiativa cu adevarat revolutionara, dar nu pentru mileniul acesta, ci pentru cel trecut. Initiativa consta intr-o invitatie adresata bancilor, prin care le propune sa instaleze ATM-uri in oficiile.

Sustinerea capitalizarii transmite un mesaj de incredere in Compania Nationala Posta Romana

Dubla sustinere din partea Ministerului Comunicatiilor si a Fondului Proprietatea, pentru procesul de capitalizare al Postei, exprima un semnal clar de incredere in viitorul companiei, declara directorul general al Companiei Nationale Posta Romana, Elena Petrascu, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

DOCUMENT Prima masura a lui Sorin Grindeanu, dupa preluarea conducerii arbitrului telecom: A incetat detasarile a 24 de persoane/Alti opt angajati au fost retrasi de Posta Romana ori au plecat singuri dupa demisia lui Adrian Dita

Sorin Grindeanu, noul presedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), a semnat miercuri, 8 noiembrie, la o zi dupa ce a fost validat de Parlament in aceasta functie, deciziile de incetare a detasarii in cadrul institutiei a 24 de persoane. Deciziile sunt efective incepand cu 13 noiembrie, iar cele 24 de persoane nu au dreptul de a incasa plati compensatorii, au precizat pentru HotNews. ro, oficialii autoritatii. Altor 8 angajati le-a fost retrasa detasarea de catre Posta Romana sau au plecat singuri dupa demisia lui Adrian Dita de la conducerea acestei autoritati, potrivit surselor HotNews. ro care au transmis lista celor 32 de persoane detasate in ANCOM in perioada mai-septembrie 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )