Libnet.ro
UNICEF

19:31

Tolontan: Radiatii de 100 de ori mai puternice decat la Cernobil, aproape de Piata Victoriei. Sefii de la Muzeul de Geologie ar fi ascuns un raport in care sunt aratate nivelurile de contaminare din institutie

România Liberă România Liberă,
Tolontan: Radiatii de 100 de ori mai puternice decat la Cernobil, aproape de Piata Victoriei. Sefii de la Muzeul de Geologie ar fi ascuns un raport in care sunt aratate nivelurile de contaminare din institutie

Catalin Tolontan a publicat un raport potrivit caruia, radiatiile din Muzeul de Geologie sunt de zeci sau chiar de sute de ori mai mari decat limitele admise, ba chiar si decat radiatiile din zona centralei nucleare ce a explodat in Ucraina, Cernobil. continuă pe România Liberă

Specialistii sunt de parere ca raportul BNR ar fi mai grav decat felul in care a fost prezentat de Mugur Isarescu

Dupa ce au studiat raportul facut de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, analistii au ajuns la concluzia ca documentul foloseste un ton mult mai dur decat cel folosit de guvernator in prezentarea de.

Analisti: raportul BNR ar fi mai grav decat l-a prezentat Mugur Isarescu

Analistii au studiat cu atentie raportul prezentat de guvernatorul BNR Mugur Isarescu si spun ca documentul este mult mai dur decat tonul folosit de guvernator joi, cand l-a prezentat.

UPDATE. Tolontan isi rectifica investigatia: Datele raportului privind radiatiile de la Muzeul de Geologie ar fi fost scrise gresit. in loc de virgula, s-a pus punct. Garda de Mediu investigheaza cazul

Catalin Tolontan a publicat un raport potrivit caruia, radiatiile din Muzeul de Geologie sunt de zeci sau chiar de sute de ori mai mari decat limitele admise, ba chiar si decat radiatiile din zona centralei nucleare ce a explodat in Ucraina, Cernobil.

EXTRAVAGANTA in procesul de DIVORT al Andreei Marin! Vedeta a purtat ochelari mai SCUMPI decat salariul minim pe economie!

Andreea Marin stie sa faca o impresie buna chiar si in cele mai neplacute momente. Zana s-a prezentat la procesul de divort la care trebuia sa fie prezent si Tuncay in cea mai spectacoloasa t.

Transelectrica: Romania este importator de energie electrica, preturile fiind mai mici decat pentru productia interna

Romania a ajuns sa importe, in aceasta perioada, energie electrica, in conditiile in care preturile sunt mai mici la producatorii din unele state din regiune comparativ cu preturile din productia interna, a declarat luni, pentru News. ro, Octavian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )