Libnet.ro
UNICEF

11:00

Transelectrica: Romania este importator de energie electrica, preturile fiind mai mici decat pentru productia interna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transelectrica: Romania este importator de energie electrica, preturile fiind mai mici decat pentru productia interna

Romania a ajuns sa importe, in aceasta perioada, energie electrica, in conditiile in care preturile sunt mai mici la producatorii din unele state din regiune comparativ cu preturile din productia interna, a declarat luni, pentru News. ro, Octavian. continuă pe Wall-Street Ro

Productia de energie electrica din Romania nu mai poate acoperi consumul tarii

Romania trebuie sa importe mai multa energie pentru ca productia nationala de energie electrica nu mai poate acoperi consumul tarii luni dimineata, potrivit datelor furnizate de Transelectica si citate.

Exportul de energie electrica, in scadere cu 1916,4 milioane kWh, anul trecut

Resursele de energie primara au crescut, anul trecut, cu 0,8%, iar cele de energie electrica cu 0,4% fata de anul 2015, potrivit datelor Institutului National de Statistica INSSE).

Romania este pe penultimul loc in UE in functie de nivelul salariului minim

Romania este pe penultimul loc in Uniunea Europeana in functie de salariul minim brut pe economie, de doar 275 de euro pe luna, un nivel mai scazut fiind in Bulgaria 235 euro), in timp ce cel mai ridicat este in Luxemburg, de 1. 999 de euro, potrivit datelor valabile la 1 ianuarie 2017, publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania este pe penultimul loc in UE in functie de nivelul salariului minim

Romania este pe penultimul loc in Uniunea Europeana in functie de salariul minim brut pe economie, de doar 275 de euro pe luna, un nivel mai scazut fiind in Bulgaria 235 euro), in timp ce cel mai ridicat este in Luxemburg, de 1. 999 de euro, potrivit.

Traian Basescu, despre situatia din Romania: Este atmosfera de razboi hibrid, care se duce cu dezinformare, cu manipulare, pana la prabusirea institutiilor statului

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine, in contextul celor 13 zile consecutive de proteste din tara, ca in Romania este o atmosfera de razboi hibrid. in opinia sa, in astfel de momente nu mai trebuie sa torni gaz pe foc.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )