Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de 6 ani! Motivul scandalos pentru care nu mai vrea sa o vada deloc pe Suri!

Antena3 Antena3,
Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de 6 ani! Motivul scandalos pentru care nu mai vrea sa o vada deloc pe Suri!

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea. continuă pe Antena3

Motivul HALUCINANT pentru care Tom Cruise refuza sa isi vada fiica: Nu face parte din....

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea.

Motivul religios pentru care Tom Cruise refuza sa-si vada singura fiica biologica

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani.

VIDEO Ospat de fite, cu mancare gatita de bucatari renumiti, pentru oamenii saraci si pentru copiii orfani. Doar la televizor am mai vazut asa ceva

Peste 40 de sarmani fara adapost si copii din centrele de plasament buzoiene au fost rasfatatii zilei, la un cochet local din Buzau. Au avut parte de un ospat inedit, cum numai prin filme au mai vazut. Ei au fost serviti de maestri bucatari din toata tara, pusi pe fapte mari, cu aperitive sofisticate din peste, piept de pui, legume si creme frantuzesti la desert.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )