Libnet.ro
UNICEF

13:30

Motivul HALUCINANT pentru care Tom Cruise refuza sa isi vada fiica: Nu face parte din....

B1 B1,
Motivul HALUCINANT pentru care Tom Cruise refuza sa isi vada fiica: Nu face parte din....

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea. continuă pe B1

Motivul religios pentru care Tom Cruise refuza sa-si vada singura fiica biologica

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani.

Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de 6 ani! Motivul scandalos pentru care nu mai vrea sa o vada deloc pe Suri!

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea.

Motivul emotionant pentru care artistul Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Artistul Charles Aznavour, care a murit in noaptea de duminica spre luni la varsta de 94 de ani, a vorbit descpre moartea sa in emisiunea Sept a Huit, pe 16 septembrie. Cea mai mare dintre temerile sale era ca.

Motivul uluitor pentru care trebuie sa iti acoperi oglinzile din casa

Fie ca este vorba de praf, mucegai sau orice alt lucru care compromite curatenia spatiului, tineti cont ca acest lucru afecteaza si psihicul. Exista o serie de lucruri care influenteaza starea de spirit si.

O cunoscuta cantareata din SUA s-a PREDAT la politie. Artista, ACUZATA DE AGRESIUNE. Motivul ABERANT pentru care s-au incins spiritele (FOTO)

Cantareata americana de rap Cardi B s-a predat la politie, care ancheteaza o presupusa bataie la un club de striptease din New York. Cardi B, devenita recent mama, a iesit din sectia de politie.

Motivul stiintific pentru care simptomele unei raceli te afecteaza mai tare decat pe cei din jur

O raceala sau gripa poate pune la pamant pe oricineinsa se pare ca unele persoane sufera mai rau decat altele. Conform cercetatoriilor de la Universitatea din Virginia, exista e explicatie.

Faze tari: Un astronaut a nregistrat o melodie n timp ce era n spatiu; Pisica a nvatat sa danseze la bara; Motivul neasteptat pentru care un barbat a returnat un set de pahare la IKEA. Ce scria pe ele

Localitatea din Romania unde oamenii nu isi inchid casele si nici masinile, iar pungile cu bani sunt agatate de gard. Locul se numeste Eibenthal in germana, sau. Vampirul acesta zice ca traieste sub Castelul Bran. Isteria vampirilor transilvaneni a depasit demult granitele.

Faze tari:Motivul neasteptat pentru care un barbat a returnat un set de pahare la IKEA. Ce scria pe ele;Si-a luat masina de lux cu o tona de monede;A fost descoperit un cyborg din Epoca Bronzului? Arheologii au descoperit o mna din bronz ce ar fi fost ut

Sarutul Mortii: povestea din spatele unei imagini care si azi socheaza. Sarutul fratern dintre Erich Honecker, presedintele Germaniei de Est si Leonid Brezhnev, liderul URSS, a fost unul dintre momentele care au socat lumea in timpul Razboiului Rece. Pe 6 octombrie 1979. Lenovo a creat un smartphone cu ecran pliabil functional. Asteptate pentru debutul oficial in viitorul apropiat, telefoanele mobile cu carcasa flexibila si ecran pliabil sunt de ceva timp prezente in laboratoarele de testare ale marilor producatori smartphone.

Avocatul Elenei Udrea: Sunt evidente motivele pentru care nu poate fi facuta extradarea. Este vorba de protectia copilului care are cetatenie costaricana(VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat joi ca, in opinia sa, exista motive evidente pentru care Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica, subliniind ca potrivit legilor din aceasta tara,.

Motivul pentru care nu trebuie sa folosesti dezinfectant pentru maini.Cat de nociv este pentru sanatate

Dezinfectantul de maini contine numeroase toxine periculoase pentru sanatate si nu este foarte eficient cand vine vorba de distrugerea germenilor. Medicii sustin casapunul simplu, in combinatie cu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )