Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tomac a facut anuntul: Basescu candideaza la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Tomac a facut anuntul: Basescu candideaza la Primaria Capitalei

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat vineri ca PNL a acceptat solicitarea USR astfel incat PMP sa nu fie primit in Alianta pentru Bucuresti. Astfel, PMP va candida singur la alegerile din Capitala, Traian Basescu intrand in cursa cu Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan se teme de o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan nu si-ar dori o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, o astfel de mutare rupand serios din electoratul sau. Candidatul sustinut de mai multe partide de dreapta a lasat sa se vada nesiguranta in ceea ce priveste deznodamantul alegerilor locale.

Traian Basescu, despre Primaria Capitalei: Daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, categoric nu voi lasa partidul sa ramana in deriva

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca USR nu doreste ca PMP sa faca parte din alianta Dreptei in Capitala, motiv pentru care PMP va avea propriii candidati. Nu voi lasa partidul sa ramana in deriva, a anuntat Traian Basescu care a precizat ca a cerut colegilor de partid sa ia in calcul candidatura sa pentru functia de primar general. PMP nu e partid de milogi, ne vom juca sansa, a mai anuntat Traian Basescu.

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

PMP isi ia gandul de la alianta dreptei. Tomac: Luam in calcul candidati proprii la sectoare. La Primaria Capitalei sa revina la cel de-al treilea mandat presedintele Basescu

PMP ia in calcul sa mearga pe cont propriu la alegerile locale, atat la Primariile de sector, cat si la Primaria Capitalei, cu sustinerea fostului presedinte Traian Basescu pentru cel de-al treilea mandat, daca PNL si USR-PLUS nu vor accepta crearea unei aliante politice de dreapta in jurul lui Nicusor Dan, a declarat vineri, liderul PMP, Eugen Tomac.

EUGEN TOMAC: PMP ia in calcul sa mearga pe cont propriu la Primaria Capitalei

PMP ia in calcul sa mearga pe cont propriu la alegerile locale, atat la Primariile de sector, cat si la Primaria Capitalei, cu sustinerea fostului presedinte Traian Basescu pentru cel de-al treilea mandat, daca PNL si USR PLUS nu vor accepta crearea unei aliante politice de dreapta in jurul lui Nicusor Dan, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, conform Agerpres.

ULTIMA ORA. Traian Basescu a decis sa candideze la Primaria Capitalei

Traian Basescu, a declarat, marti seara, ca a discutat cu liderul PMP, Eugen Tomac, sa aiba in vedere candidatura sa la Primaria Capitalei, la alegerile locale din toamna acestui an. Potrivit fostului presedinte al Romaniei, singura problema este decizia partidului.

Traian Basescu: Nu am facut in gluma anuntul privind candidatura la Primaria Capitalei. PMP va aveacandidat propriu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca nu a glumit atunci cand a anuntat ca ar putea candida la.

Traian Basescu: Nu am facut in gluma anuntul privind candidatura la Primaria Capitalei. PMP va aveacandidat propriu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca nu a glumit atunci cand a anuntat ca ar putea candida la.

Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, categoric nu las partidul in deriva PMP nu e partid de milogi

Traian Basescu spune ca lucrurile sunt transate, PMP nefiind dorit in alianta dreptei pentru Bucuresti, astfel ca va avea candidati proprii la Primaria Capitalei si la primariile de sector, pentru ca nu este un partid de milogi. intrebat despre candidatura sa la Primaria Bucuresti, fostul presedinte a spus ca nu va lasa partidul in deriva si ca i-a transmis lui Eugen Tomac sa aiba in vedere candidatura sa.

Viorel Catarama, decizie surpriza. Candideaza pentru Primaria Capitalei

Viorel Catarama, cel mai bogat candidat la functia de presedinte al Romaniei, la alegerile prezidentiale 2019, din partea Dreptei Liberale, a anuntat ca va fi competitor la functia de primar general al Bucurestiului, fiind sustinut de Miscarea Patriotilor Romani. Viorel Catarama va candida la functia de primar general al Capitalei Perioada electorala aferenta alegerilor pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )