Libnet.ro
UNICEF

23:00

TOMAC: Populismul lui Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOMAC: Populismul lui Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi, la Iasi, ca discursurile antieuropene ale liderilor PSD erau greu de imaginat in urma cu cativa ani si ca populismul practicat de Liviu Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU: Atentie! Medicamentele pot face mai mult RAU decat BINE. E-urile periculoase pe care le contin pot provoca reactii adverse foarte grave

Medicamentele au, de cele mai multe ori, efecte adverse de care trebuie sa tinem cont, pentru ca ne pot face mai mult rau decat bine. Potrivit unui studiu publicat in Science Translational Medicine, peste 90%.

Cartile care m-au invatat sa ma iubesc mai mult

Exista un stereotip care spune ca literatura de tip self-help este pentru cei singuri si tristi. Sunt cat se poate de bucuroasa ca acest tip de gandire este in prezent considerat depasit si invechit. Pentru ca sunt atat de multe carti pe piata care te pot ajuta sa te apropii de cea mai buna versiune a ta.

Studiu: Mai mult de jumatate dintre turisti folosesc o aplicatie mobila pentru a rezerva zboruri

Aplicatiile de mobil sunt din ce in ce mai folosite si de incredere in planificarea unei calatorii, potrivit unui studiu realizat de Travelport, care evidentiaza ca pe langa activitatile deja obisnuite pentru care sunt folosite, rezervarea zborurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )