Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tomas Ryde a fost demis

România Liberă România Liberă,
Tomas Ryde a fost demis

Antrenorul suedez care a dus nationala de handbal feminin a Romaniei pe locul 12 in lume la ultimul . continuă pe România Liberă

Handbalul, un camp minat cu procese: fostul selectioner da in judecata federatia, dupa ce a fost demis

Tomas Ryde actioneaza in judecata Federatia Romana de Handbal, dupa ce a fost demis din functia de selectioner al reprezentativei feminine.

Surse: Tomas Ryde nu mai antreneaza echipa nationala de handbal feminin. Decizia Comisiei Tehnice, dupa evolutia dezastruoasa de la Campionatul Mondial

Tomas Ryde nu mai antreneaza echipa nationala de handbal feminin. Acesta a primit vot negativ de la Comisia Tehnica Subcomisia de Senioare, in cadrul unei sedinte in care a fost analizata prestatia fetelor.

Tomas Ryde dat afara de la nationala feminina de handbal

Romania a ramas fara selectioner la nivelul nationalei feminine dupa demiterea suedezului Tomas Ryde, considerat principalul vinovat pentru rezultatele slabe de la Campionatul Mondial desfasurat in decembrie 2019, in Japonia.

Pe mainile cui va intra nationala de handbal feminin a Romaniei - Numele propuse pentru a-l inlocui pe Tomas Ryde

Tomas Ryde este deja istorie la nationala de handbal feminin a Romaniei, iar Alexandru Dedu presedintele FRH) a inaintat in mod oficial o lista cu patru antrenori. Un lucru e clar: viitorul selectioner al fetelor noastre va fi unul roman.

Tomas Ryde, indepartat - Romania, fara selectioner cu mai putin de trei luni inainte de Turneul Preolimpic

Comisia Tehnica a FRH i-a dat, luni, un vot negativ lui Tomas Ryde, astfel ca nationala de handbal feminin a Romaniei a ramas fara selectioner cu mai putin de trei luni inainte de Turneul Preolimpic din Muntenegru.

Oficial: Marius Daniel Sisu, numit seful Agentiei Medicamentului cu toate ca a picat admiterea la Farmacie, a fost demis de Victor Costache

Marius Daniel Sisu, numit de fostul Guvern, in februarie 2019, presedinte interimar al Agentiei Nationale a Medicamentului, cu toate ca a picat admiterea la Facultatea de Farmacie in iulie 2018, a fost demis joi de ministrul Sanatatii, Victor Costache, a confirmat Ministerul Sanatatii. Ordinul de demitere a lui Marius Daniel Sisu a fost semnat astazi de ministrul Sanatatii.

Marius Daniel Sisu, numit seful Agentiei Medicamentului cu toate ca a picat admiterea la Farmacie, a fost demis de Victor Costache

Marius Daniel Sisu, numit de fostul Guvern, in februarie 2019, presedinte interimar al Agentiei Nationale a Medicamentului, cu toate ca a picat admiterea la Facultatea de Farmacie in iulie 2018, a fost demis joi de ministrul Sanatatii, Victor Costache,.

Cristian Tudor Popescu, dupa ce medicul Beuran a fost demis: Nu mai e sef, dar ramane chirurg, poate sa opereze in continuare. Teribil! infiorator! Groaznic!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura dupa ce mai multi medici de la Spitalul Floreasca au anuntat ca intra in greva, dupa ce a fost demis medicul Mircea Beuran, seful echipei medicale care a operat-o pe pacienta care a ars in sala de operatie.

Mircea Beuran a fost demis din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, marti, ca medicul Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii. Asta dupa ce.

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii, nu doar din cea de sef de sectie la Spitalul Floreasca, in urma anchetei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii in cazul pacientei arse in sala de operatie, care a murit cateva zile mai tarziu. Mircea Beuran era seful echipei medicale care a efectuat interventia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )