Libnet.ro
UNICEF

18:45

TOMIS PLUS INVESTESTE 20 MILIOANE EURO IN CONSTANTA Au inceput lucrarile la etapa a doua a proiectului rezidential Tomis Park

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOMIS PLUS INVESTESTE 20 MILIOANE EURO IN CONSTANTA Au inceput lucrarile la etapa a doua a proiectului rezidential Tomis Park

Tomis Plus, dezvoltatorul ansamblului rezidential Tomis Park din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in dezvoltarea locuintelor, cat si a facilitatilor din cadrul proiectului. continuă pe Ziarul Bursa

incepe faza a doua din proiectul rezidential Tomis Park Constanta, investitie de 20 milioane euro in 252 de apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in dezvoltarea locuintelor cat si a facilitatilor din cadrul proiectului, a anuntat, luni, compania, potrivit News. ro.

LA NOUA LUNI Profitul brut al Alpha Bank Romania - 10,7 milioane euro

Profitul Alpha Bank Romania inainte de impozitare a fost de 10,7 milioane euro, in primele noua luni ale anului in curs, conform comunicatului transmis, aseara, de institutia de credit.

MAI vrea sa cumpere servicii de telefonie publica cu aproape 11,7 milioane euro

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat o licitatie de aproape 11,7 milioane euro, fara TVA, pe.

ADRIAN OROS: Sprijinul alocat programului pentru sustinerea apiculturii ar putea creste la 60 milioane euro

Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat miercuri ca sustine propunerea Comisiei Europene exprimata in cadrul Reuniunii AgriFish de a creste sprijinul financiar alocat programului dedicat sustinerii apiculturii, de la 40 la 60 de milioane de euro pe an, dupa anul 2022.

MAI vrea sa cumpere servicii de telefonie publica cu aproape 11,7 milioane euro

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat o licitatie de aproape 11,7 milioane euro, fara TVA, pentru achizitia de servicii de telefonie publica, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Tomis Park Constanta, la a doua faza de dezvoltare dupa o investitie de 20 mil. euro in 252 apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului. Aceasta va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in.

Irimescu: Tinerii fermieri romani vor beneficia de 39,8 milioane de euro anual ca plata directa suplimentara, dupa 2020

Tinerii fermieri din Romania vor beneficia prin viitoarea Politica Agricola Comuna PAC) 2021-2027 de o suma de 39,8 milioane de euro anual ca plata directa suplimentara pentru sustinerea veniturilor, potrivit lui Achim Irimescu, ministru plenipotentiar, seful sectiei Agricultura in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei la Uniunea Europeana, potrivit Agerpres. Un ajutor financiar suplimentar pentru tineri in Pilonul I plati directe) s-a stabilit pentru prima data in cadrul reformei PAC din anul 2013, respectiv un procent din plata directa pe hectar pentru perioada in 2013-2020. Suma respectiva trebuie sa fie alocata fie sub forma de sustinere a veniturilor din Pilonul I plati directe suplimentare) fie din Pilonul I si din Pilonul II - pe prima de instalare, a declarat Achim Irimescu, prezent la un eveniment dedicat tinerilor fermieri.

Transport ilegal de solzi de pangolin in valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, trimis din Congo spre Romania

Responsabili ai serviciului vamal de pe aeroportul din Kinshasa, capitala Congo, au fost interpelati vineri in urma unui caz de trafic cu solzi de pangolin, a scris RFI in editia sa in limba franceza, potrivit Agerpres. Marfa valora aproximativ 1,5 milioane de euro si urma sa ajunga in Romania via Istanbul.

Investitie de 20 de milioane dolari pentru un startup care sustine ca poate depista cancerul printr-o simpla analiza de sange

Lucence Diagnostics este un startup din zona de medicina genomica care dezvolta teste pentru depistarea timpurie a cancerului. Startup-ul, al cauri sistem va fi folosit in prima faza de medici din Asia si Statele Unite, a primit o finantare runda A) de 20 de milioane de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )