Libnet.ro
UNICEF

14:00

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a. continuă pe Wall-Street Ro

Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

EUROBAROMETRU: Romania, in top zece cele mai corupte tari europene.

Romania si Bulgaria sunt singurele tari ale UE care sunt monitorizate in ceea ce priveste nivelul coruptiei, prin intermediul Mecanimului de Cooperare si Verificare. Asta nu inseamna ca in UE exista zone libere de coruptie. UE pierde anual 120 de miliarde din cauza coruptiei, a declarat luni, Cecilia Malmstrom, comisar european pentru Afaceri Interne, prezentand primul raport al Executivului comunitar privind coruptia in UE. Aceasta a aratat ca multe companii fac afaceri bune utilizand .

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Sfaturi de la bucatari de top. Cum sa prepari cele mai bune fripturi

O friptura delicioasa de porc trebuie sa fie bine rumenita, dar in acelasi timp suculenta si moale, sa se topeasca in gura. Bineinteles, exista mici secrete pe care bucatarii priceputi le-au descoperit in anii de practica si pe care le puteti afla si dumneavoastra, in cazul in care nu sunteti deja experti intr-ale gratarului.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Mai mult de 800 de soldati din armata SUA se afla sub urmarire penala pentru ca au fraudat un program al Garzii Nationale prin care erau platite bonusuri de sute de milioane de dolari militarilor care convingeau prieteni sa se inroleze in armata, in perioada tulbure a razboaielor din Irak si Afganistan.

Cele mai creative CV-uri de pana acum

Pe o piata a muncii suprasaturate, fiecare detaliu in plus conteaza. La asta s-au gandit si oamenii cu cele mai impresionante CV-uri cand si-au trimis portofoliul intr-o maniera diferita de cea a multimii. Pot servi drept inspiratie pentru viitoarele incercari, macar in ideea ca diferit nu inseamna mai rau, dimpotriva.

7.000 de locuri de munca disponibile prin ANOFM. Cele mai multe sunt destinate persoanelor cu studii medii

Aproape 7. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind disponibile pentru persoanele cu studii medii.

EUROBAROMETRU: Romania, printre cele mai corupte tari europene.

Romanii considera ca nivelul coruptiei din tara a crescut in ultima perioada. Astfel, 67% dintre conationalii nostri, care au raspuns chestionarului pentru cel mai recent Eurobarometru privind coruptia din statele membre ale UE, au confirmat acest lucru. Paradoxal, la capitolul perceptie in ceea ce priveste cresterea nivelului coruptiei, Romania este depasita de Slovenia 74% dintre respondenti), Cipru 73%), Cehia 70%) si Portugalia 68%). Tarile europene cele mai afectate de coruptie, asa .

Una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa Centrala si de Est intra pe piata Republicii Moldova

Compania austriaca Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe intra pe piata asigurarilor din Republica Moldova, dupa ce a achizitionat compana locala Donaris Group,.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )