Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 afirmatii si imagini socante in politica

Antena3 Antena3,
Top 10 afirmatii si imagini socante in politica

Mihai Gidea si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un top 10 afirmatii si imagini socante din politica. Pe locul 10 se afla preferata domnului Ciolos, Oana Maria Bogdan, lider in acest. continuă pe Antena3

IMAGINI SOCANTE! PSD-ist filmat in timp leaga cainele de masina si il taraste pe sosea (VIDEO)

Imagini socante in judetul Arges. Viceprimarul comunei Vladesti, PSD-istul Serban Leonard Iustinian, a legat cainele de masina si l-a tarat prin localitate. Un alt cetatean a filmat totul, iar filmarea .

Imagini socante surprinse intr-o statie de autobuz din Timisoara! A observat un barbat care se comporta ciudat si s-a apropiat. Atunci a inteles totul (VIDEO)

Imagini socante surprinse intr-o statie de autobuz din Timisoara! Un barbat a vazut un tanar care se comporta ciudat si s-a apropiat de el. in scurt timp si-a dat seama ce se intamplase. Individul.

Top 10 tari care vor captiva imaginatia turistilor, in 2019

Recomandarile de vacanta ale ghidului de calatorii, Lonely Planet, sunt asteptate, in fiecare an, cu sufletul la gura de turisti. Propunerile ghidului de calatorie pentru 2019 cuprind un top zece al tarilor care vor captiva, in opinia specialistilor, imaginatia turistilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )