Libnet.ro
UNICEF

06:46

TOP 10 aparitii fabuloase ale lui Jennifer Lopez pe covorul rosu!

ADPM ADPM,
TOP 10 aparitii fabuloase ale lui Jennifer Lopez pe covorul rosu!

Jennifer Lopez a implinit de 24 iulie varsta de 44 de ani, iar vedeta reuseste sa se situeze inca in topul celor mai sexy si elegante femei din lume. Jennifer Lopez stie cum sa atraga atentia la evenimentele mondene, punctand de fiecare data apritii de neuitat. Iata topul celor mai bune aparitii vestimentare recente ale lui Jennnifer Lopez. Continue reading . continuă pe ADPM

Carmen Negoita, mereu surprinzatoare! Top 9 aparitii vestimentare!

O fashionista veritabila, des apreciata pentru vestimentatiile si accesoriile cu care isi face aparitia la evenimentele mondene, Carmen Negoita si-a creat deja un obicei in a publica pe blogul ei nu doar pictoriale cu cele mai in voga haine si accesorii, dar si sfaturi practice pentru publicul ei feminin. ADPM face topul celor mai de effect aparitii vestimentare ale lui Carmen Negoita din ultima perioada! Continue reading .

TOP 10: Economiile subterane ale Europei. Pe ce loc este Romania?

Economiile subterane europene ar reprezinta 22,1% din ansamblul activitatii economice a regiunii - echivalentul intregului PIB al Germaniei 2. 643 mld. euro) - in contextul in care veniturile nedeclarate si munca la negru.

Riscul informatic si de securitate a datelor, in top 10 riscuri in industria asigurarilor in 2013

Pe masura ce asiguratorii se adapteaza la noul mediu economic, cu marje mai mici de profit si masuri de reglementare mai stricte, tendintele macroeconomice si mentinerea unei rate lente de crestere ocupa primul loc in topul riscurilor din industrie, se arata in studiul firmei de consultanta EY, la care au raspuns executivi din peste 65 de companii de asigurari de la nivel global. Studiul indica faptul ca doua riscuri noi si-au facut aparitia in topul riscurilor si oportunitatilor din industria asigurarilor, primul fiind riscul cibernetic si de securitate a datelor, care a depasit obiectivul strict de securizare a informatiilor, pentru a cuprinde provocari ca securitatea sistemelor si colectarea de date.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )