Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP 10: Economiile subterane ale Europei. Pe ce loc este Romania?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: Economiile subterane ale Europei. Pe ce loc este Romania?

Economiile subterane europene ar reprezinta 22,1% din ansamblul activitatii economice a regiunii - echivalentul intregului PIB al Germaniei 2. 643 mld. euro) - in contextul in care veniturile nedeclarate si munca la negru. continuă pe Wall-Street Ro

Riscul informatic si de securitate a datelor, in top 10 riscuri in industria asigurarilor in 2013

Pe masura ce asiguratorii se adapteaza la noul mediu economic, cu marje mai mici de profit si masuri de reglementare mai stricte, tendintele macroeconomice si mentinerea unei rate lente de crestere ocupa primul loc in topul riscurilor din industrie, se arata in studiul firmei de consultanta EY, la care au raspuns executivi din peste 65 de companii de asigurari de la nivel global. Studiul indica faptul ca doua riscuri noi si-au facut aparitia in topul riscurilor si oportunitatilor din industria asigurarilor, primul fiind riscul cibernetic si de securitate a datelor, care a depasit obiectivul strict de securizare a informatiilor, pentru a cuprinde provocari ca securitatea sistemelor si colectarea de date.

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

Utile: Top 10 cele mai periculoase diete; Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci; Metode de recuperare cand ne imbolnavim la strand

6 semne ca nu te hranesti corespunzator. E posibil ca micile tale probleme de sanatate sa insemne de fapt ca duci lipsa de ceva anume? Ai grija!Simptomele anemiei. Cand trebuie sa fim ingrijorati? Daca sunteti obosit chiar daca ati dormit bine sau va lipseste energia pentru activitatile normale, este posibil sa aveti anemie. Aceasta poate fi cauza principala a problemelor de memorie si a schimbarilor din starea de spirit.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )