Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top 10 carti pe care artistii romani trebuie sa le citeasca

Adevărul Adevărul,
Top 10 carti pe care artistii romani trebuie sa le citeasca

A book. no costumes, no makeup, no nothing, just you and your voice, and your powerful ability to take the readers anywhere. continuă pe Adevărul

Top 10 hoteluri de lux care se deschid in anul 2015!

In caz ca doriti deja sa va planuiti vacanta pentru acest an, cu siguranta ca ar trebui sa luati in calcul unul dintre cele 10 hoteluri de lux care isi deschid portile anul acesta, in diferite colturi ale lumii. Iata o selectie oferita de site-ul travelforsenses. com.

Top 10 cele mai influente filme ale tuturor timpurilor!

In urma unui studiu recent, s-a intocmit un top al celor mai influente filme facute vreodata la Hollywood, iar pe primul loc se situeaza The Wizard of Oz, film ce dateaza din anul 1939.

TOP: 10 calitati pe care persoanele introvertite le au, fara sa isi dea seama

Unele persoane presupun ca introvertitii sunt inadaptati din punct de vedere social, insa acestia ascund uneori calitati pe care ei insisi nu stiu ca le poseda, scrie Lifehack. org .

Carti cautate de adolescenti. J.R.R. Tolkien,Stephen King siJ.K. Rowling, in topul autorilor preferati

Top 10 carti cautate de adolescenti. La fel ca si in afara, si la noi cartile adolescenti au ajuns sa fie una dintre cele mai dinamice zone ale pietei de carte. Va prezentam in continuare un top 10 carti cautate de adolescenti.

Mircea Lucescu revine in TOP 300 cei mai bogati romani. Ce avere are antrenorul lui Sahtior

Mircea Lucescu a revenit in topul celor mai bogati 300 de romani, dupa ce a mai figurat in acest clasament si in 2010. Averea antrenorului echipei ucrainene Sahtior Donetk a crescut constant in ultimii ani.

6 obiecte de care orice persoana trebuie sa scape

Atunci cand arunci la gunoi lucrurile care nu-ti mai trebuie mai raman multe altele de care uiti sa scapi. Iata cateva dintre lucrurile nefolositoare care s-ar putea gasi in colturile caselor noastre. Hartii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )